Recenzie serie ”Casa păcatelor” de Elisabeth Naughton

by | Oct 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SERIE CASA PĂCATELOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

În unele momente am nevoie să iau o pauză de la lectură. Dar, exact în acele zile descopăr cărți care îmi stârnesc interesul pornind doar de la titlu. Astfel că, ajung să devorez cartea în câteva zile, sau ore, depinde de numărul de pagini. Așa s-a întâmplat și în cazul seriei ,,Casa păcatelor”, scrisă de Elisabeth Naughton. A fost seria prin care am cunoscut-o pe autoare pentru prima dată.

Intriga cărții este dată de relația dintre Nathalie și Luc. Cei doi fac parte din lumi diferite. Ea duce o viață liniștită în America, ocupându-se de managerierea unui butic dintr-un oraș mic. El se trage dintr-o familie înstărită din Italia, care face parte dintr-o grupare numită Alianța. Această grupare cuprinde familiile cele mai influente din lume. Sub imaginea de familie perfectă, aceștia ascund activități greu de imaginat pentru un om simplu.

Întâlnirea dintre cele două personaje are loc atunci când Nathalie încearcă să descopere motivul decesului celei mai bune prietene ale sale. Această prietenă era angajată ca și model la una dintre companiile conduse de familia lui Luc. Scânteile dintre Nathalie și Luc sar încă de la prima vedere, aprinzând un foc care mocnea în amândoi de foarte mult timp.

Aventura lor începe în momentul în care Nathalie descoperă, fără să vrea, anumite secrete de familie, iar Luc încearcă din răsputeri să o îndepărteze. Însă atracția dintre ei este suficient de puternică încât să îi aducă înapoi împreună de fiecare dată când aceștia se despart.

Cărțile cuprind intrigi de familie, jocuri murdare, dar și o relație de iubire care ne face să suspinăm. Acțiunea este alertă și ne ține cu sufletul la gură pe tot parcursul seriei. Nu pot să spun că a existat un moment în care m-am plictisit și am renunțat la lectură.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Elisabeth Naughton

Un alt comentariu pe care aș vrea să îl adaug, însă nu aș vrea să vă dau prea multe detalii, este acela că Fifty Shades of Grey, în comparație cu această serie, nu este nici pe departe atât de savuroasă. It will blow your mind! Iertați-mă, dar nu găsesc o frază mai potrivită contextului în limba română.

Sinceră să fiu, cărțile care copiază tiparul Fifty Shades of Grey m-au cam obosit. Pot să înțeleg faptul că tema aceasta atrage foarte mulți curioși, însă aș vrea ca poveștile care urmăresc acest tipar să aducă un plus față de original. Sunt atât de multe subiecte care pot fi atinse într-o poveste de dragoste, încât nu ne-am putea plictisi niciodată.

Ce m-a surprins în această serie scrisă de Elisabeth Naughton, este faptul că autoarea dezvoltă și alte teme, iar intriga este surprinzătoare în unele momente. De foarte multe ori, atunci când citesc o carte romantică, mi-e foarte ușor să ghicesc deznodământul poveștii, dar pot să spun că în această serie nu a fost cazul.

Savuroasă, uluitoare și captivantă sunt câteva dintre motivele pentru care această carte trebuie să facă parte din lista voastră de lectură. Vă avertizez însă, că nu este recomandată persoanelor sub 18 ani sau celor pentru care scenele explicite reprezintă un tabu. Lectură plăcută!

Titlu: Serie Casa Păcatelor
Autor: Elisabeth Naughton
An apariție : 2019
Editura: LIRA
Nr. Pagini: 314, 340, 332
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 31.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Diana Cornila este redactor Booknation.ro de 324 zile și a scris până acum 40 articole. Se află pe poziția 29 din 153 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Cornila aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments