Recenzie ”Spune-mi dacă zâmbeşti” de Eric Lindstrom

Titlu: Spune-mi Dacă Zâmbeşti
Autor: Eric Lindstrom
An apariție : 2015
Editura: Storia
Nr. Pagini: 318
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ilinca Grigorescu
Publicată la 3.09.2017
Nota recenzorului: 8/10
Recenzie ”Spune-mi dacă zâmbeşti” de Eric Lindstrom
5 (100%) 2 vote[s]

🔥 CARTEA SPUNE-MI DACĂ ZÂMBEŞTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

V-aţi întrebat vreodată cum este să nu poţi vedea frumuseţea culorilor, trăsăturile unei persoane şi locurile în care mergi zi de zi? Dacă răspunsul este da, atunci această carte te va inspira. Lucrurile menţionate mai sus sunt doar câteva dintre problemele cu care personajul principal al cărţii Spune-mi dacă zâmbeşti trebuie să se confrunte.

Eric Lindstrom ne descrie fără cenzură şi cu mult umor probemele unei adolescente de 15  ani care nu şi-a pierdut numai ambii părinţi, ci şi vederea. Nu foarte mulţi autori se pot transpune veridic  în rolul unui personaj de sex opus, dar acesta cu siguranţă a reuşit.

Ajungem să o cunoaştem pe Parker Grant aşa cum este ea şi să ştim exact ceea ce gândeşte prin numeroasele detalii pe care cartea ni le oferă,iar la un moment dat să o îndrăgim şi chiar să o admirăm pentru curajul de care dă dovadă. Caracterul personajului trebuie să fie bine conturat, pentru a putea scoate în evidenţă adevăratele trăsături morale şi pentru a fi îndrăgit sau urât de cititori, iar numai scriitorii buni pot face acest lucru.

Totuşi, ca să fiu sinceră, la început subiectul nu părea prea interesant, dar am continuat să citesc şi nu după mult timp nu am mai putut lăsa cartea din mână, curiozitatea îndemnându-mă să mai citesc încă un capitol.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Eric Lindstrom.

O poveste despre învingerea temerilor şi despre puterea iubirii adevărate, care te va face să te gândeşti din nou  dacă poţi sau nu un lucru şi care cu siguranţă te va motiva.

Nu e nevoie să vezi ca să crezi.

  Poate că viaţa ei nu e una fericită. Există probleme, certuri şi multe lucruri pe care Parker încă trebuie să le descopere, dar fără frică luptă pentru a o face exact aşa cum îşi doreşte ea.

O lectură frumoasă pe care cineva mi-a recomandat-o şi i-aş oferi  4 din 5. Lectură plăcută!

🔥 CARTEA SPUNE-MI DACĂ ZÂMBEŞTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Totul pare foarte real şi conţine multe amănunte, deşi autorul nu era familiarizat cu subiectul.

Aspecte Negative:

De la început ar fi putut să ne explice mai bine situaţia lui Parker şi nu pe parcursul cărţii.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.