Recenzie “Sub luna de şofran” de Nicole C. Vosseler

by | Sep 3, 2017 | Beletristică, Dragoste, Familie, Istorie, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA SUB LUNA DE ŞOFRAN ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

"Sub luna de şofran" de Nicole C. Vosseler

Nicole C. Vosseler o autoare necunoscută mie până să-i citesc cartea. Am căutat apoi date despre ea şi am văzut că nu are altă carte tradusă în limba romană.

Sub luna de şofran mi-a fost recomandată de o prietenă dragă cu care împărtăşesc aceeaşi pasiune: cititul, fiind încrezătoare în gusturile ei am pus mâna pe carte şi pot spune sincer că a fost o alegere foarte bună.

Acţiunea cărţii se petrece în Anglia în anul 1853 când tinerele domniţe trebuiau să-şi însuşească cât mai bine bunele maniere, să se căsătorească şi să rămână supuse. O epocă în care Maya nu se regăseşte, ea are alte pasiuni, citeşte foarte mult şi arde de dorinţă să călătorească, să vadă lumea descrisă în cărţi.

Viaţa ei este marcată de trei bărbaţi a căror nume încep cu R: Richard, Ralph, Rashad. Trei bărbaţi ce îi schimbă viaţa, fiecare în felul lui, prin iubiri şi dezamăgiri, dar datorită lor ajunge să-şi îndeplinească marele vis de a călători descoperind mirajul Orientului.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Nicole C. Vosseler

Aşa face deşertul cu noi când ne deschidem sufletele ne arată ce zace ascuns în noi şi ne lipezeşte mintea. Doar cine este destul de puternic poate suporta lucrurile astea.

Călătoria prin deşert sub luna de şofran îi schimbă viaţa pentru totdeauna.

Cât era de absurd să gândească şi să simtă aşa! Faţă de un bărbat care îi răpise libertatea. Ce-i drept, rareori se simţise ca o ostatică, atât pe drum, cât şi aici la Ijar. Nu mai mult decât la Black Hall sau la Aden. Fusese ea vreodată cu adevărat liberă? În ce se măsura libertatea?

O carte captivantă prin tot: iubire, familie, relaţii sociale, luptă, răpiri, prietenie, dezamăgiri, cultură, tradiţie, putere de a lupta şi spera.

O noapte în care îşi spuseseră prin atingeri tot ce mai era de spus. O femeie şi un bărbat, departe de toate noţiunile omeneşti de bine şi rău, dincolo de graniţele trasate de om. Două suflete care se găsiseră, fără să se fi căutat. Paradisul, în mijlocul nisipului, al prafului şi al căldurii.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA SUB LUNA DE ŞOFRAN ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Sub Luna De şofran
Autor: Nicole C. Vosseler
An apariție : 2015
Editura: RAO
Nr. Pagini: 576
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 3.09.2017
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1223 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments