Recenzie “Sub luna de şofran” de Nicole C. Vosseler

Titlu: Sub Luna De şofran
Autor: Nicole C. Vosseler
An apariție : 2015
Editura: Rao
Nr. Pagini: 576
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 3.09.2017
Nota recenzorului: 10/10
Recenzie “Sub luna de şofran” de Nicole C. Vosseler
5 (100%) 1 vote[s]

🔥 CARTEA SUB LUNA DE ŞOFRAN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
"Sub luna de şofran" de Nicole C. Vosseler

Nicole C. Vosseler o autoare necunoscută mie până să-i citesc cartea. Am căutat apoi date despre ea şi am văzut că nu are altă carte tradusă în limba romană.

Sub luna de şofran mi-a fost recomandată de o prietenă dragă cu care împărtăşesc aceeaşi pasiune: cititul, fiind încrezătoare în gusturile ei am pus mâna pe carte şi pot spune sincer că a fost o alegere foarte bună.

Acţiunea cărţii se petrece în Anglia în anul 1853 când tinerele domniţe trebuiau să-şi însuşească cât mai bine bunele maniere, să se căsătorească şi să rămână supuse. O epocă în care Maya nu se regăseşte, ea are alte pasiuni, citeşte foarte mult şi arde de dorinţă să călătorească, să vadă lumea descrisă în cărţi.

Viaţa ei este marcată de trei bărbaţi a căror nume încep cu R: Richard, Ralph, Rashad. Trei bărbaţi ce îi schimbă viaţa, fiecare în felul lui, prin iubiri şi dezamăgiri, dar datorită lor ajunge să-şi îndeplinească marele vis de a călători descoperind mirajul Orientului.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Nicole C. Vosseler.

Aşa face deşertul cu noi când ne deschidem sufletele ne arată ce zace ascuns în noi şi ne lipezeşte mintea. Doar cine este destul de puternic poate suporta lucrurile astea.

Călătoria prin deşert sub luna de şofran îi schimbă viaţa pentru totdeauna.

Cât era de absurd să gândească şi să simtă aşa! Faţă de un bărbat care îi răpise libertatea. Ce-i drept, rareori se simţise ca o ostatică, atât pe drum, cât şi aici la Ijar. Nu mai mult decât la Black Hall sau la Aden. Fusese ea vreodată cu adevărat liberă? În ce se măsura libertatea?

O carte captivantă prin tot: iubire, familie, relaţii sociale, luptă, răpiri, prietenie, dezamăgiri, cultură, tradiţie, putere de a lupta şi spera.

O noapte în care îşi spuseseră prin atingeri tot ce mai era de spus. O femeie şi un bărbat, departe de toate noţiunile omeneşti de bine şi rău, dincolo de graniţele trasate de om. Două suflete care se găsiseră, fără să se fi căutat. Paradisul, în mijlocul nisipului, al prafului şi al căldurii.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA SUB LUNA DE ŞOFRAN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.