Recenzie: “Te voi iubi mereu” de Heidi McLaughlin

by | Jun 10, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TE VOI IUBI MEREU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO


Am frânt două inimi în ziua în care i-am spus că plec. Eram tânăr. Am luat decizia corectă pentru mine, dar greșită pentru noi. 


Te voi iubi mereu de Heidi McLaughlin este o carte ușoară, ca o ploaie scurtă de vară. Povestea de dragoste dintre protagoniști nu este  complicată, doar coerentă și ușor de digerat.

Filmul mi s-a părut mai interesant decât cartea, reușind să mă emoționeze mai mult, acțiunea lui având mai multe elemente înduioșătoare.

Cu zece ani în urmă, Liam se îndrăgostește de muzică și pleacă pentru a-și construi o carieră. În urma sa rămâne Josie, cea care avea titulatura de iubită. Fără un cuvânt de spus în decizia lui, Josie se vede nevoită să o ia singură de la capăt.

După zece ani, moartea celui mai bun prieten îl scoate pe Liam din carapace și se întoarce acasă pentru înmormântare, plin de remușcări față de oamenii pe care i-a lăsat în urmă. Deși devenise un rock star faimos, cu mii de fane și un succes nebun, Liam se simțea singur. Singura iubită reală din viața lui fusese Josie, restul relațiilor rezumându-se la aventuri pasagere.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Heidi McLaughlin

Ajuns acasă, o găsește pe Josie fericită și împlinită, având alături de ea un copil și un bărbat care o iubește. Revenirea lui Liam în viața ei o răscolește și totodată o obligă pe Josie să-i recunoască acestuia cine este adevăratul tată al copilului ei. Sentimentele dintre ei sunt amorțite pe alocuri, dar încă existente, iar faptul că Noah află despre existența tatălui său biologic, îi reunește cumva ca familie.


Niciodată nu le-am răspuns fanilor că îi iubesc și nici n-o s-o fac. Nici măcar unui gest nevinovat ca acesta. Am iubit o singură persoană în viața mea, așa că asemenea cuvinte îi aparțin iubitei mele, iar acum și fiului meu.


Dar reușește oare Liam să facă față noilor provocări și să lupte pentru a-și recupera familia, sau va da din nou bir cu fugiții?

Sentimentele sunt cele care ne leagă sufletește de o persoană, chiar dacă relația s-a terminat de mult. Dacă emoțiile au fost puternice, o purtăm în gând permanent și creăm o barieră protectoare față de posibilele noi apariții. Legătura emoțională nu se închide imediat dacă contactul dintre iubiți a fost intens și s-a finalizat fără evenimente negative.

Cu cât învățăm mai repede să gestionăm pierderea unei persoane iubite sau ruperea unei relații importante, cu atât ne va fi mai ușor să trecem peste dezamăgiri, să umplem golul din inimă și să nu rămânem agățați de trecut.

🔥 CARTEA TE VOI IUBI MEREU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Te Voi Iubi Mereu
Autor: Heidi McLaughlin
An apariție : 2018
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 255
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.06.2019
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 627 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 26 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments