🔥 CARTEA TICĂLOSUL SEDUCĂTOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Ticălosul seducător ” este un roman pe care nu ar trebui să îl ratați. Christina Lauren este o iubitoare de “frumos” cu o imaginație care nu cunoaște limite.
Acest prim volum este pentru cititoarele romantice. Acțiunea este alertă, personajele sunt frumos conturate, iar scenele fierbinți te țin cu sufletul la gură, nelăsându-ți niciun răgaz până la finalizarea lecturii.
Când am văzut numărul de pagini m-am bucurat că am o carte pe gustul meu, dar plăcându-mi atât de mult am citit-o mult prea repede. Ce-s și cu cărțile astea? Niciodată nu sunt suficiente pagini într-o carte pe care o citești cu drag. 🙂
Chloe este tiparul protagonistei încrezătoare în forțele proprii, impulsivă și optimistă. Lucrează ca stagiară la o companie, fiind într-un continuu conflict cu noul ei șef. Gândul de a renunța îi dă târcoale pentru câteva momente, dar firea competitivă nu o lasă să se dea bătută sub nicio formă.
În momentul în care Chloe își va da seama ca între ea și Bennet există o legătură, toată viața sa, aparent banală, va fi dată peste cap. Totul începe cu ideea de răzbunare și de a nu se lăsa mai prejos de arogantul ei șef, dar se sfârșește cu o frumoasă poveste de dragoste.
Bennet este masculul alfa, bărbatul care nu se lasă intimidat și care dezvoltă o slăbiciune pentru angajata sa.
Între cei doi primează atracția, iar evoluția rapidă a poveștii pe care o au te va duce cu gândul în locuri și situații interzise.
Cartea e presărată atât de pasaje care duc imaginația la alt nivel, dar și cu u. dialog care va scoate un zâmbet și de la cel mai încrâncenat om.
”Ticălosul seducător” este un prim volum excelent care merită și o continuare, dar mă mulțumesc cu viitoarele volumele ale seriei.
Recomand tuturor iubitoarelor de romantic!

🔥 CARTEA TICĂLOSUL SEDUCĂTOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ticălosul Seducător
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2013
Editura: Trei
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.12.2018
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 480 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra