Recenzie „Ticălosul seducator” de Christina Lauren

Titlu: Ticălosul Seducator
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2013
Editura: Trei
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Mâna ta peste mâna mea. Trupul meu peste al tău. Ochii noștri suprapuşi. Noi doi un întreg. NOI, reprezentăm viitorul.

“Ticălosul seducator” de Christina Lauren  este un roman de dragoste, erotic și plin de viață. Drama și misterul se împletesc puțin pe alocuri cu iubirea interzisă dintr-o stagiară și șeful său.
Mi-a plăcut acestă carte, mi-a plăcut adrenalina ce ți-o oferă, e ca atunci când cineva îți spune nu mânca ciocolată aceea, iar tu faci exact contrariul. De ce? Pentru că tentația e prea mare.

Am citit acestă carte de 3 ori, mă regăsesc în comportamentul lui Chloe, e impulsivă, nervoasă, are mereu replicile pregătite pentru înfumuratul Bennett. E exact cei trebuie ticălosul seducător, are nevoie de o persoană pe măsură sa, iar Chloe e exact ceea ce are nevoie.

Chloe e fata muncitoare, o stagiară ce aspiră la cât mai mult, își dorește un viitor pe care și-l clădește cu multă muncă. Însă înfumuratul și arogantul său șef o duce pe culmile disperării, dar și pe cele ale plăcerii.

Între cei doi se înfiripă ceva,  ambii vor avea parte de aventura vieții lor, o aventură din care cei doi vor ieși afectați, îndrăgostiți, răvășiți.

Am citit acestă carte, ce recunosc că m-a fascinat și pe care o recomand tuturor. E o carte foarte bună și mă bucur că există o serie. Iupii!!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Christina Lauren.

Bennett e taurul fioros ce abia așteptă să “lovească” pe cineva, iar Chloe e steagul roșul. Știe cum să-l înnebunească pe tăuraș și să se joace cu el. Magazinul de lenjerie intimă devine ușor, ușor un loc plăcut pentru ambii, un loc de refugiu ce-i apropie.

El șeful rău.
Ea asistenta bună.
El demon.
Ea înger.
El gelos pe cei ce o privesc.
Ea geloasă pe cele ce-l ating.
Ea dorește să evolueze.
El cu o greșală strică tot.
Oare vor fi împreună?

Recomand romanul perfect care începe o minunată serie ce creează dependență.  Recomand!!!

Aspecte Pozitive:

Un roman ce merită citit, mi-a oferit o frumoasă poveste de dragoste de care aș mai vrea să aud. 🙈

Aspecte Negative:

E prea scurtă😂😂 Aș mai fi vrut să mai citesc😢 Apoi mi-ar fi plăcut ca motivul certei lor să fie mai motivațional, mi s-a părut banal și foarte pueril. El doar a vrut să o ajute! Lectură plăcută!

POST A COMMENT.