Recenzie „Ticălosul seducator” de Christina Lauren

de | nov. 15, 2017 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA TICĂLOSUL SEDUCATOR ARE REDUCERE PE:

Mâna ta peste mâna mea. Trupul meu peste al tău. Ochii noștri suprapuşi. Noi doi un întreg. NOI, reprezentăm viitorul.

„Ticălosul seducator” de Christina Lauren  este un roman de dragoste, erotic și plin de viață. Drama și misterul se împletesc puțin pe alocuri cu iubirea interzisă dintr-o stagiară și șeful său.
Mi-a plăcut acestă carte, mi-a plăcut adrenalina ce ți-o oferă, e ca atunci când cineva îți spune nu mânca ciocolată aceea, iar tu faci exact contrariul. De ce? Pentru că tentația e prea mare.

Am citit acestă carte de 3 ori, mă regăsesc în comportamentul lui Chloe, e impulsivă, nervoasă, are mereu replicile pregătite pentru înfumuratul Bennett. E exact cei trebuie ticălosul seducător, are nevoie de o persoană pe măsură sa, iar Chloe e exact ceea ce are nevoie.

Chloe e fata muncitoare, o stagiară ce aspiră la cât mai mult, își dorește un viitor pe care și-l clădește cu multă muncă. Însă înfumuratul și arogantul său șef o duce pe culmile disperării, dar și pe cele ale plăcerii.

Între cei doi se înfiripă ceva,  ambii vor avea parte de aventura vieții lor, o aventură din care cei doi vor ieși afectați, îndrăgostiți, răvășiți.

Am citit acestă carte, ce recunosc că m-a fascinat și pe care o recomand tuturor. E o carte foarte bună și mă bucur că există o serie. Iupii!!

Bennett e taurul fioros ce abia așteptă să „lovească” pe cineva, iar Chloe e steagul roșul. Știe cum să-l înnebunească pe tăuraș și să se joace cu el. Magazinul de lenjerie intimă devine ușor, ușor un loc plăcut pentru ambii, un loc de refugiu ce-i apropie.

El șeful rău.
Ea asistenta bună.
El demon.
Ea înger.
El gelos pe cei ce o privesc.
Ea geloasă pe cele ce-l ating.
Ea dorește să evolueze.
El cu o greșală strică tot.
Oare vor fi împreună?

Recomand romanul perfect care începe o minunată serie ce creează dependență.  Recomand!!!

Ți-a plăcut recenzia cărții TICĂLOSUL SEDUCATOR?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Christina Lauren

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TICĂLOSUL SEDUCATOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ticălosul Seducator
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2013
Editura: TREI
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1223

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1884 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments