Recenzie „Tuturor băieților pe care i-am iubit” de Jenny Han

by | Oct 4, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TUTUROR BĂIEȚILOR PE CARE I-AM IUBIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Vi s-a întâmplat vreodată să scrieți fiecărui băiat pe care l-ați iubit câte o scrisoare, dar fără să o trimiteți?Probabil că da. Vi s-a întâmplat ca scrisoarea respectivă să se trimită miraculos către toți acei băieți în același timp? Credeți că ați face față?

Lara Jean încearcă să țină în frâu situația, căci se pare că e îndrăgostită de iubitul surorii ei.

 

Lara locuiește cu tatăl și cele două surori ale sale , ea fiind sora mijlocie. Mama fetelor a decedat când erau mai mici , cauza fiind podeaua udă pe care femeia a alunecat și s-a lovit la cap. Și uite așa fetițele și un soț au rămas fără femeia lor dragă.

Sora mai mare a fost ca o mama , iar iubitul său Josh era parte din familie , deeeeeci  Larei Jean i-a fost foarte greu să se poarte de parcă nu l-ar fi iubit pe Josh , el fiind mereu prin preajmă. Când scrisorile se trimit , Lara trebuie să o scoată la capăt inventând un plan cu Peter Kavinsky , un fost prieten, în care cei doi să fie împreună căci Josh află de scrisoare, iar fata doreşte să-l facă să creadă că a trecut peste el, fiind cu Peter K.

După un timp, Lara Jean crede că i-a trecut de Josh, iar situația se domolește. Adolescenta se gândește să termine relația cu Peter cât mai repede , însă el insistă să continuie relația, pretinzând că vrea să o facă pe fosta iubită geloasă.

 

O excursie se apropie , iar adolescenții decid să meargă împreună. Se va înfiripa ceva între ei? Citiți și aflați!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jenny Han

 

În legătură cu expeditorul scrisorilor, am rămas șocată când am aflat cine e!

 

Din punctul meu de vedere, cartea aparține unei anumite tipologii. Vă mai amintiți filmele de pe Disney Channel? Această carte este în același gen și de aceea este o lectură foarte ușoară. Totuși, o recomand cititorilor mai mici de 16 ani, sau novicilor în lumea lecturii. Pe mine m-a plictisit puțin.

 

Sper că v-am convins, atât vă mai spun: cartea are un sfârşit brusc şi oarecum trist.  La revedere!

🔥 CARTEA TUTUROR BĂIEȚILOR PE CARE I-AM IUBIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Tuturor Băieților Pe Care I-am Iubit
Autor: Jenny Han
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O lectură uşoară

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Comunitatea Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 1875 zile și a scris până acum 16 articole. Se află pe poziția 50 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments