Recenzie „Twisted Love” de Ana Huang

de | mai 18, 2023 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TWISTED LOVE ARE REDUCERE PE:

Sunt în continuare în cumpănă cu această carte, dar nici nu o pot ridica în slăvi așa cum apare PESTE tot pe rețelele de socializare. Ana Huang este o autoare care se bazează foarte mult pe diversitate și îi place să aducă acest element în cărțile sale. „Twisted Love” este al 4 lea volum din seria „Twisted” și primul tradus la noi. Din ce am înțeles, „Twisted Games” va apărea la Bookfest peste 2 săptămâni. Pe lângă această serie, autoarea mai pregătește una, care se cheamă „Kings of Sin”, publicând deja 2, cu personajele care au apărut anterior.

Ce pot să spun despre această carte fără să stric entuziasmul cititorilor dar și fără să o aduc la rang de artă. Dacă te uiți la recenziile de pe social media, toată lumea o iubește și nu sunt de acord cu acest hype, pentru că mi se pare că nu are nimic special. Am citit FOARTE multe povești de dragoste și consider că sunt în măsură să judec atunci când se exagerează despre o carte. Da, lumea exagerează despre „Twisted Love” și nu văd de ce.

Personajele principale sunt Alex Volkov și Ava Chen, două personaje total diferite, ce aparțin unor lumi diferite. El caută răzbunarea și va face orice să o obține, dar Ava trăiește (din punctul meu de vedere) într-o lume ideală. Modul în care aceste două personaje au fost construite este extrem de exagerat și această diferența mi s-a părut deranjantă. El este de gheață și nimic nu-l clintește, în timp ce ea este bunătatea întruchipată, aproape prea greu de crezut. Crede în dragoste și fluturași și inimioare, iar Alex consideră că niciodată nu va cunoaște dragostea. Evident, el se simte atras de Ava și deși încearcă să stea departe de ea, forțele gravitaționale îi fac în ciudă.

Dacă îți place recenzia cărții TWISTED LOVE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Ana Huang

Altă exagerare este inteligența și starea socială a lui Alex, el fiind bun la ABSOLUT ORICE și având bani pe care îi învârte cu găleată. Cunoaște pe toată lumea, poate face orice și la un moment dat începuse să mă enerveze acest statut pe care autoarea i l-a oferit, pentru că nu este verosimil, chiar și pentru o operă de ficțiune. Ce mi-a plăcut în schimb – au existat unele scene cu Ava în care Alex chiar s-a purtat uman și a învățat-o diverse lucruri, arătând chiar că e în stare să simtă ceva și să lase trecutul în urmă. Nu a durat foarte mult, dar a avut niște scântei de umanitate. Nici scenele romantice nu au avut ceva sare și piper, ba chiar le-am catalogat drept cringe…

Am o relație destul de ciudată cu Ana Huang, pentru că în momentul de față eu am citit toată seria „Twisted” și cele 2 apărute de la „Kings of Sin”. Pur și simplu nu înțeleg aceste oscilații de stil, deoarece unele volume au fost foarte prost construite, în timp ce altele mi s-au părut foarte mișto și pe care le-am citit cu plăcere, chiar dat punctaj maxim. Probabil este o dilemă pe care nu o voi dezlega niciodată.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TWISTED LOVE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TWISTED LOVE
Autor: Ana Huang
An apariție : 2023
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 173

Alte recenzii de la Ana Huang :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

5 1 vote
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 2312 zile și a scris până acum 516 articole. Se află pe poziția 3 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments