Recenzie ”Ugly Love. Despre fata urata a iubirii ” de Colleen Hoover

by | Jun 30, 2020 | Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA UGLY LOVE. DESPRE FATA URATA A IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Despre autor: Colleen Hoover este una dintre scriitoarele mele preferate, ce a scris foarte multe opere care au ajuns bestselleruri New York Times. Multe dintre acestea sunt traduse în limba română și se găsesc la editura Epica: Totul se termină cu noi, Fără speranță, Speranță pierdută etc.

Ugly love. Despre fața urâtă a iubirii

Încă din titlu, putem intui că este o carte care ne va arată fața urâtă a iubirii, pe care foarte mulți nu o putem vedea ceva timp, iar când o descoperim suntem dezamăgiți profund. Dar, este și despre fiori dragostei, partea frumoasă a iubirii, a celui mai frumos sentiment pe care îl putem avea pe Pământ.

Acțiunea are două planuri nerative relatate de Tate și Miles. Primul plan este povestit din perspectiva lui Tate, iar cel de-ai doilea plan ne spune ce s-a întâmplat în urmă cu șase ani și  este relatat din perspectiva lui Miles.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover

Tate este o tânără frumoasă, de doar douăzeci și trei de ani care vine în San Francisco să stea la fratele său, Corbin pentru a urma un master pentru asistenți medicali. Dar, imediat ce ajunge la apartamentul său, îl găsește pe Miles beat, vecinul fratelui său, în fața apartamentului și nu poate intra. Își suna fratele, iar el îi spune să-l ia și pe Miles înăuntru. Astfel, prima noapte a lui Tate în San Francisco este umbrită de prezența vecinului misterios cu care trebuie să doarmă sub același acoperiș. Însă, lucurile vor decurge destul de rău pentru Tate, deoarece ea se va îndrăgosti de Miles, însă băiatul o va respinge frumos la început.

Ce se va întâmpla întrei cei doi, veți afla citind ”Ugly Love.Despre fața urâtă a iubirii”. Eu v-o recomand tuturor persoanelor peste 16 ani. Consider că este un romance drăguț pe care îl veți putea citi ușor.

🔥 CARTEA UGLY LOVE. DESPRE FATA URATA A IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ugly Love. Despre Fata Urata A Iubirii
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 362
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments