Recenzie „Un strop de întuneric” de Scarlett St. Clair

de | dec. 26, 2022 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA UN STROP DE ÎNTUNERIC ARE REDUCERE PE:

Respect could build an empire. Trust could make it unbreakable. Love could make it last forever.

Scarlett St. Clair este o autoare nou apărută pe piața de carte, de origine americană și pasionată de tot ce înseamnă mitologie, Scarlett a cucerit inimile a milioane de cititori din toată lumea cu seria sa de debut Hades x Persefona care aduce în centrul atenției una dintre cele mai îndrăgite legende cu zei. Primele trei volume din seria fenomen sunt traduse și în România, iar eu, sincer, nu înțeleg de ce am așteptat atât de mult să o citesc, având în vedere că iubesc orice re-telling care se concentrează pe povestea acestora. Dar cu toate că m-am lăsat cu greu convinsă să o citesc, mă bucur că am făcut-o, pentru că am iubit fiecare pagină!

„Un strop de întuneric” de Scarlett St. Clair este primul volum al seriei și aduce în lumină viața zeilor aruncați în contemporan. Hades, Afrodita, Zeus… toți sunt creionați în haine de muritori, cu joburi în înalta societate și trăindu-și viața în dezmăț.

Dacă îți place recenzia cărții UN STROP DE ÎNTUNERIC, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Scarlett St. Clair

Romanul spune povestea Zeiței Primăverii pe care magia pare că a ocolit-o, așa că își găsește alinarea în viața simplă de muritoare, studentă la Jurnalism. Persefona a primit ordine stricte de la mama ei pentru a se ține departe de Hades, însă destinul a vorbit și ursitoarele au prevăzut atracția electrizantă care se va naște între cei doi, așadar nu trece mult până când cei doi ajung să se întâlnească.

When the God of the Dead gives you life, it is a favor that will never be repaid.

Hades este Zeul Morții, temut de umanitate și râvnit de curioși. Oferă muritorilor pacte pe care nu le pot refuza într-o încercare de a schimba lumea. Când Hades o vede pe Persefona recunoaște imediat în ea zeitatea ascunsă, iar atracția pe care o simte pentru ea, îl face să o atragă într-un pact aparent simplu.

Șase luni. Creează viață în Lumea de Jos.

Așa începe povestea celor doi care se transformă într-una dintre cele mai dulci și frumoase cărți pe care le-am citit în ultima perioadă. Scrisă la persoană a treia, lucru care mă deranjează în mod normal, acest roman m-a ținut prinsă între paginile sale. Mi-a dat așteptările peste cap și m-a făcut să mă îndrăgostesc de el. Personajele sunt delicioase, replicile pline de substanță, de inteligență și umor. Nici măcar nu simți cum trece timpul atunci când citești.

No soul has ever healed by dwelling on the past.

Am iubit această carte și abia aștept să descopăr restul seriei. Îi ofer nota 10 din 10.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA UN STROP DE ÎNTUNERIC CU REDUCERE DE PE:

Titlu: UN STROP DE ÎNTUNERIC
Autor: Scarlett St. Clair
An apariție : 2021
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2611

Alte recenzii de la Scarlett St. Clair:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

5 1 vote
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 2 ani, 8 luni, 4 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 23 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments