🔥 CARTEA UN TRANDAFIR ALB ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

un-trandafir-alb_1_fullsizeJulie Garwood este o scriitoare din Statele Unite  care până acum a reușit să creeze numai puțin de 24 de bestesellere ale genului romantic. Un trandafir alb se înscrie în același registru, un roman romatic, o poveste de iubire dintre un străin înalt, musculos și cu un trecut nu prea curat și o femeie roșcată, frumoasă, orfană de mică, căreia tocmai i-a murit soțul. Douglas și Isabel sunt protagoniști într-un fel de western cu pâmănturi moștenite, cai și cetățeni terorizați de un singur om care a reușit să pună stăpânire pe oraș.

Cei doi se vor cunoaște într-o situație nu prea obișnuită, el va veni la ea fermă să cumpere un cal vândut de soțul ei care între timp a fost ucis de Boyle personajul negativ, care și el râvnește la inima frumoasei și mândrei Isabel, dar aici va fi nevoi să o ajute să nască. Pentru că Douglas este un bărbat cu principii și nu va lăsa o femeie frumoasă cu un copil abia născut singură, va decide să rămână în casă pentru o perioadă de timp până va găsi o modalitate să îi mute pe cei doi, mamă și bebeluș în alt oraș.

Atracția dintre cei doi este din ce în ce mai mare, se vor îndrăgosti unul de celălalt, și deși pericolul Boyle nu va trece așa ușor finalul romanului Un trandafir alb va fi unul fericit. Dar nu vă voi dezvălui succesiunea evenimentelor imaginate de Julie Garwood pentru a ajunge la un astfel de final.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Julie Garwood

Deși acțiunea cărții poate fi previzibilă după câteva pagini, Julie Garwood scrie un roman relaxant, care insistă mult pe apropierea fizică și emoțională dintre personajele principale, o poveste de iubire care se poate transforma pentru cititor într-un exercițiu scurt de imaginație într-o zi în care nu vrem să ne umplem mintea cu filozofii și lucruri complicate.

Lectură plăcută !

🔥 CARTEA UN TRANDAFIR ALB ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Un Trandafir Alb
Autor: Julie Garwood
An apariție : 2012
Editura: MIRON
Nr. Pagini: 223
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 14.02.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Un trandafir alb este un roman romatic, o poveste de iubire dintre un străin înalt, musculos și cu un trecut nu prea curat și o femeie roșcată căreia tocmai i-a murit soțul. Douglas și Isabel sunt protagoniști într-un fel de western cu pâmănturi moștenite, cai și cetățeni terorizați de un singur om care a reușit să pună stăpânire pe oraș.

Aspecte Negative:

Nu este recomandat celor care nu sunteți fanii romanelor ușurele, romantice care se termină întotdeauna cu un sărut pasional între cele două personaje principale care sunt de cele mai multe ori aproape perfecte din punct de vedere fizic.

Avatar
Autor: Florentina Turcanu
Redactor de 2048 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Florentina Turcanu