🔥 CARTEA VARA ÎN NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Vara  în New York de Candace Bushnell

Vara în New York este al doilea roman ce ne prezintă procesul de maturizare al lui Carrie Bradshaw – îndrăgitul personaj din Totul despre sex. Romanul începe exact de unde s-a încheiat acțiunea în Jurnalele lui Carrie – momentul în care eroina ajunge la New York și îi sunt furate bagajele. Cu ajutorul noii ei prietene, Samantha, Carrie reuşeste totuși să iasă din încurcătură.

Ajunsă aici pentru seminarul de creative writing la care visase, Carrie devine tot mai prinsă în mrejele tărâmului făgăduinței. Acaparată de strălucirea New York-lui, Carrie începe să se schimbe. Participă la petreceri boeme și chiar ajunge să aibă o relație cu cel mai important dramaturg al momentului.

Carrie începe să se lapede , încet-încet de titulatura de fată de provincie, devenind o newyorkeză veritabilă. Își face noi prieteni, între care și cele care îi vor deveni confidente: Samantha, Charlotte și Miranda.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Candace Bushnell

Contrar unor păreri, Carrie Bradshaw nu este nici pe departe un stereotip de femeie frivolă. Într-adevăr este pasionată de modă, însă dincolo de asta are trăiri profunde, visuri mărețe și, mai presus de orice e îndrăgostită de scris (poate mai mult decât de modă sau orice iubit al ei). Carrie Bradshaw este un exemplu de femeie modernă determinată să își îndeplinească visurile.

Vara în New York este o poveste captivantă, care te face să nu o mai lași din mână. Carrie Bradshaw, acest personaj semi-autobiografic creat de Candace Bushnell, e un personaj ce exercită asupra tuturor o atracție inexplicabilă. Are forță, personalitate,

🔥 CARTEA VARA ÎN NEW YORK ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vara în New York
Autor: Candace Bushnell
An apariție : 2011
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 396
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O poveste despre formarea caracterului unui personaj simbol al femeii independente: Carrie Bradshaw!

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 2060 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă