🔥 CARTEA ZECE RESPIRAȚII SCURTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Dragostea e un sentiment puternic ce trebuie împărțit la doi, mereu la doi. În definitiv ce semnifică iubirea?? Ce poate să însemne ea? Cât poate să dureze? Nimic nu durează în lumea asta, totul trece, totul se preface, totul moare ca să se nască din nou, astfel, în altă parte cu alți oameni.

Aşa s-a întâmplat şi în “Zece respirații scurte” scrisă de K. A. TUCKER,  o poveste tumultoasă, unde furtunile vin una după alta, unde moartea pândeşte din umbră pentru a lua răsuflarea persoanelor iubite din viața noastră.
Protagoniștii acestui roman sunt legați de mâini cu cătușele trecutului, parcurg împreună un drum în ceață, bazându-se doar pe simțuri și în încredere, că la finalul drumului vor rămâne împreună.  Pe cei doi îi leagă un trecut şi un viitor pierdut, amintiri dureroase şi suflete sfărâmate, însă nu vor renunța la luptă indiferent de rezultat.

O secundă poate face diferența dintre viață si moarte, fericire şi neîmplinire, dintre iubire şi ură. Viața e un joc dur în care noi suntem pionii mascați în obscuritate pe tabla de șah, jucăm involuntar un joc pe care l-am putea pierde într-o clipă de neatenție, ea mută piesele dupa bunul plac, iar noi pierdem în detrimentul ei.

Aşa s-a întâmplat şi cu Kacey, părinții ei, iubitul şi cea mai bună prietenă, au murit într-un accident de maşină provocat de un şofer beat. Intr-o clipă de neatenție,  visurile lor nevinovate au fost spulberate. Pierderea persoanelor dragi, i-a întunecat rațiunea, i-a tăiat pofta de viață şi de a spera, de a spera că într-o zi ar putea să redevină Kacey de altădată, chiar dacă nu va fi in intregime la fel, ci va fi o imitație proastă a vechei Kacey.

Sufletul ei era “zugrăvit” în întregime de cicatrici, de amintiri pătate de durere și lacrimi, de nopți nedormite, de mii de întrebări ce căpătau contur în mintea sa, cerând, nu, implorând răspunsuri, răspunsuri ce niciodata nu au venit. Am găsit o personalitate puternică, o femeie defectă din punct de vedere emoțional, distrusă și uitată în camera destinului său, însă cu o putere și un curaj de neexplicat.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de K. A. TUCKER.

Kacey a aterizat fix în locul potrivit, Maiami i-a rezervat “bilete” de dus spre fericire. Băiatul care topeşte inimi, băiatul care e mereu responsabil, rezervat şi încrezător, o face pe Kacey să retrăiască cele mai fericite clipe, o readuce pe vechea Kacey; cu paşi mici, dar siguri ei doi ajung în punctul în care dragostea învinge.

Cole, băiatul camuflat într-o altă persoană, o persoană care e conştientă că a distrus suflete nevinovate, iar mustrările de conştiință nu-l lasă să doarmă, îl amăgesc cu vise ce se transformă în coşmaruri, ajunge din nou în acea maşină, aude din nou acelaşi sunet al impactului, aude moartea şi o vede…

Cea mai frumoasă poveste de dragoste e atunci când cei doi trec împreună peste puntea sufletelor pierdute, trec peste râul de foc şi parcurg împreună drumul iertării pentru a se regăsi.
Povestea lor poate să readucă speranța acolo unde nu ar mai exista scânteie, ea poate să ofere tuturor iubire, fericire şi încredere, important e sa fii receptiv şi să o laşi să intre în inima ta. Kacey și Cole sunt dovada vie că dragostea poate să vindece rănile suferite.

Recomand această carte ce conține scene cu un puternic impact emoțional, presărată cu realism și adevăr, veți fi prizonieri ai acestui roman până la finalul acestuia, împreună cu Kacey și Cole care vă va cuceri inimile.

🔥 CARTEA ZECE RESPIRAȚII SCURTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Zece Respirații Scurte
Autor: K. A. TUCKER
An apariție : 2016
Editura: Epica
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

În opinia mea acest roman este o lecție de viață, putem să distrugem destinele unor persoane nevinovate în doar câteva clipe. Așa îi s-a întâmplat și lui Cole, iar acum regretă enorm acest lucru, însă nu-i poate readuce înapoi, chiar dacă își dorește din tot sufletul. E prea tardiv pentru o altă decizie, însă poate să o facă fericită pe Kacey pentru că merită, după furtuna de durere pe care a iscat-o, acum vrea să o vadă zâmbind. Mi-a plăcut enorm de mult cartea, a devenit una din cărțile mele preferate și o recomand din toată inima să o descoperiți, sunt sigură că nu veți fi dezamăgiți.

Aspecte Negative:

Nu pot decât să spun că acest roman vă va captiva pe toată durată acestuia, veți vărsa lacrimi și veți face parte din această carte inevitabil. Nu ezitați să o descoperiți.

Denisa Alina
Autor: Denisa Alina
❝ Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤ ❞
Redactor de 956 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Alina