Recenzie “Secretul Orhideei” de Lucinda Riley

Titlu: Secretul Orhideei
Autor: Lucinda Riley
An apariție : 2010
Editura: Litera
Nr. Pagini: 544
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Maria Vulpe
Publicată la 19.12.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA SECRETUL ORHIDEEI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Secretul orhideei” de Lucinda Riley este o carte plăcută și misterioasă totodată, care reușește să reunească două povești de viață asemănătoare între care se afla o perioadă îndelungată de timp.

Povestea actuală o prezintă pe Julia Forrester , o pianistă celebră , a cărei viață o duce spre un drum anevoios, făcând-o să treacă prin tragedia pierderii a două persoane vitale în existența sa.

Astfel, se întoarce în Anglia, unde după câteva săptămâni de letargie , revede locul preferat din copilărie, domeniul Wharton Park,  loc în care și-a petrecut timpul împreună cu bunicul său, în serele pline de flori exotice.

Aici, îl întâlnește și pe lordul Kit Crawford, moștenitorul domeniului și barbatul care reușește să-i trezească anumite sentimente.

Dar, când în sfârșit, Julia își recunoaște sentimentele față de ea, umbrele trecutului reapar în prezent, aceasta fiind nevoită să le introducă în viața sa.

În timp ce mă gândesc cu tristețe că sunt și eu asemenea unui avion, liberă să străbat lumea în lung și-n lat și să aterizez oriunde poftesc. Doar ca aș dori ca altcineva să-mi traseze linia zborului.

Povestea din trecut , evocă personaje nevoite să facă față atât Primului Război Mondial, cât și provocărilor și minciunilor prin care sunt făcuți să treacă .

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Lucinda Riley.

Harry Crawford este chemat la război, nu înainte ca acesta să se căsătorească cu Olivia , pe care o lasă împreună cu mama sa în îngrijirea domeniului Wharton Park.

După împlinirea datoriei față de propria-i patrie , Harry o întâlnește pe Lidia pe care o consideră orhideea lui de sera, alături de care află ceea ce înseamnă adevărata iubire.

Astfel, el are de ales între a-și urma marea iubire sau a fi fidel față de întreaga moșie, de oamenii de acolo, și nu în ultimul rând față de soția sa.

Secretul din trecut , care aproape a distrus oamenii implicați în el, își face apariția și în povestea actuală , făcând-o pe Julia să își cunoască adevăratele rădăcini genetice şi să lamurească misterele neelucidate din jurul celorlalte personaje.

🔥 CARTEA SECRETUL ORHIDEEI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.