toni grecu - librar pentru o zi

După cum v-am anunțat săptămâna trecută, Librăria Bizantină își reia obiceiul de  a pune scriitori sau persoane publice în postura de librar pentru o zi. După Ana Blandiana, al doilea în noua serie de librari inediți este nimeni altul decât actorul Toni Grecu!

Ne-am obișnuit să îl vedem la televizor sau pe scenă, unde ne descrețește frunțile, dar și l-a închipuit cineva în librărie, recomandând cărți? Toni Grecu își schimbă pentru o zi meseria și vine librar la Librăria Bizantină miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.

Nu o să fim doar serioși, dar nu ne vom ține nici numai de glume, ci ne apucăm de răsfoit împreună cărți, să povestim despre viață și ce-am mai citit. 

Sună interesant, nu? Oare cum va face față cunoscutul actor rolului de librar pentru o zi? Ce cărți va recomanda? Va povesti vreo anecdotă savuroasă?  Ei bine, vă puteți lămuri într-un singur mod: prezentându-vă miercuri seară la Librăria Bizantină –  Str. Bibescu Vodă 20, sector 4, București (lângă Piața Unirii).

Ah… să nu uit! Am deosebita plăcere de a vă anunța că începând cu această ediție, GoodRead.ro este partener media al evenimentului Librar pentru o zi!