Top 100 Cărți de Colorat pentru Copii | PDF inclus

Cărți de Colorat pentru Copii

Cauți Cărți de colorat pentru Copii? Dacă cel mic este pasionat de culori și de explorat, atunci îți recomandăm câteva cărți de colorat extrem de utile, potrivite pentru a-i stimula imaginația și pentru a-i arăta cât de frumos este universul culorilor. Topul nostru este menit să atragă atenția părinților în căutare de titluri interesante și să țină “ocupați” pe cei mici cât mai mult timp, explorând forme și culori extrem de amuzante pentru ei.  Descoperă cărți de colorat pe care micuțul tău le va adora.

2. Disney. Desenele mele de vis: Eroi indragiti - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu eroii Disney preferați. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

3. Marea carte de colorat 5-6 ani -

Știm cu toții că una dintre activitățile cele mai îndrăgite de copii, îndeosebi la nivel preșcolar, este coloratul. Iar atunci când, colorând, începi să cunoști lumea înconjurătoare cu toate nuanțele, fenomenele și viețuitoarele ei, învățatul devine o joacă. Marea carte de colorat pentru 5-6 ani își propune chiar acest lucru; concepută în conformitate cu programa pentru învățământ preșcolar, oferă, în cele 112 pagini care o alcătuiesc, activități pe domenii experiențiale și minunate ilustrații grupate pe teme și subteme de studiu. Anotimpurile, fructele și legumele, principalele sărbători însoțite de obiceiuri și tradiții, familia, corpul...

▸ cumpără cartea PDF

4. Sa pictam cu prietenii din Arendelle - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

    Dezvăluie tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos personajele simpatice din "Regatul de Gheață"! Folosește pensula, cele 10 nuanțe de vopsea și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Conține 20 de imagini cu contur groaș i precis, imprimate pe foi cu grosime mai mare, potrivite pentru a fi pictate cu acuarelă.

▸ cumpără cartea

5. Cartea mea de colorat. Meseriile - Catalin Nedelcu

Cartea mea de colorat. Animalele are desene de mari dimensiuni, cu contur gros și precis pentru a ușura colorarea. Colorând imaginile copiii învață meserii și sporturi diferite.

▸ cumpără cartea PDF

6. Casa de moda MIAU. O zi cu prietenele - * * *

Casa de modă MIAU. O zi cu prietenele. Carte de colorat cu autocolante reutilizabile Aveți în fața cea mai miau-minunată și mai deosebită carte despre aventurile gustului! Lia, Emma și Ana sunt prietene foarte bune și fac totul împreună: se distrează, merg la cumpărături pentru a-și completa garderoba sau scot cățelușul la plimbare. Alătură-te lor și devino designer la Casa de modă „MIAU”. Ajută-le să se îmbrace cât mai sic, să-și aleagă hainele și să-și asorteze accesoriile. La Casa de modă „MIAU” nu e loc de plictiseală!

▸ cumpără cartea PDF

7. Super creionul I. Sa desenam punct cu punct 56 de imagini distractive -

Unește punctele în ordinea indicată de cifre și colorează desenul. Desenele sunt de dimensiuni mari, au contururi groase și precise pentru a fi ușor de colorat.

▸ cumpără cartea

8. Disney Printese. Desenele mele de vis: Feerie de gheata - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu personajele tale preferate din Regatul de Gheață. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

9. Patrula Catelusilor. Cei mai buni prieteni. Carte de colorat cu pensule si acuarele - * * *

Patrula Cățelușilor. Cei mai buni prieteni. Carte de colorat cu pensula și acuarele   Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Găsești 16 imagini imprimate pe hârtie groasă, special pregătită pentru pictură.

▸ cumpără cartea PDF

10. Carte de colorat pentru fetite - * * *

În cartea de colorat fetițele, și nu numai, pot colora animale, prințese, peisaje de iarnă, meserii, jucării, flori, fructe sau legume și multe altele.   Cartea conține desenene de mari dimensiuni, cu contur precis, ușor de colorat.

▸ cumpără cartea PDF

11. Miles in spatiu: Calatori prin univers - 32 de planse de colorat cu activitati -

    Vino cu noi într-o călătorie extraordinară în spațiu! Familia lui Miles trebuie să facă o vizită pe planeta Detalia și să-i invite pe locuitorii ei în Alianța Tomorrowland. Este o misiune perfectă pentru Miles, care se pricepe foarte bine să lege prietenii cu extratereștrii! Alătură-te lui Miles și robostrutului său Merc și „explorează“ paginile cu jocuri de logică, găsește ieșirea din labirint, apoi colorează paginile cu personajele preferate!

▸ cumpără cartea PDF

12. Marea carte de colorat: Fashion. Printese mici -

Cărțile de colorat reprezintă metoda ideală de a învăța culorile într-un mod atractiv. Coloratul devine o activitate accesibilă, iar cei mici vor avea prilejul să exerseze tinerea pensulei sau a creionului în mână și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină.  Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.

▸ cumpără cartea PDF

13. Set creativ Frozen + O zi de vara perfecta -

Set creativ Frozen + O zi de vară perfectă În sfârșit, visul lui Olaf se va împlini: își va petrece întreaga zi sub razele arzătoare ale soarelui de vară din Arendelle, la un picnic împreună cu prietenele sale! După ce citești povestea simpaticului omuleț de zăpadă, distrează-te cu jocurile și activitățile propuse de eroii tăi preferați din Regatul de gheață. Conține: Coli A4 cu desene 10 carioci 10 culori de ulei 8 creioane 7 planse cu autocolante 2 coli de autocolante 4 ștampile 1 tușieră 12 forme de pictură 1 pensula

▸ cumpără cartea

14. Primele cuvinte romana-engleza. Carte de colorat - Brown Watson

Ediție bilingvă: română-engleză. Colorați și învățați primele cuvinte în română și engleză   Paginile sunt perforate pentru a le putea împărți cu prietenii!

▸ cumpără cartea

15. Sa coloram sirenele in culori pastel - * * *

Un set de colorant și o experiență vizuală unică pentru toate vârstele! Scufundă-te în miraculoasă lume subacvatică și colorează făpturile mării în culorile pastel din acest set! Adăugă puțin sclipici – sau mai mult – și transformă cele 32 de imagini în adevărate tablouri. Desprinde paginile și decorează-ți camera cu ele sau dăruiește-le celor dragi! Setul conține: - 4 carioci pastel (roz, albastru, mov și verde) - 2 tuburi de lipici cu sclipici - 32 de imagini

▸ cumpără cartea PDF

17. Masha si Ursul. Sa pictam aventurile Mashei. Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

18. Disney Printese. Desenele mele de vis: Zane si vrajitoare - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu prințesele Disney preferate și le vei colora ținutele fermecătoare. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

19. Marea carte de colorat si desenat - James Maclaine, Fiona Watt

În această carte vei găsi o mulțime de activități care te îndeamnă să dai frâu liber imaginației, să desenezi și să colorezi așa cum îți place.

▸ cumpără cartea PDF

20. Vaiana si aventura curajului - 32 de planse de colorat -

    Fă cunoștință cu Vaiana, viitoarea căpetenie a locuitorilor de pe insula Moțunui! împreună cu ea, cu semizeul Maui și cocoșul Heihei, vei înfrunta apele oceanului și monștri înspăimântători, colorând, desenând și rezolvând jocurile din această carte. Activitățile pentru salvarea insulei îți vor face, cu siguranță, plăcere!

▸ cumpără cartea PDF

21. Carte de colorat pentru prichindei - * * *

Descoperă lumea magică a culorilor cu noua ta carte de colorat! Ideală pentru micuții creativi.

▸ cumpără cartea PDF

22. Disney. Prietenii catelusi. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice!  Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

23. Sa coloram unicornii in culori pastel - * * *

Un set de colorant și o experiență vizuală unică pentru toate vârstele! Visează cu ochii deschiși la lumea poveștilor cu zâne și colorează unicornii în culorile pastel din acest set! Adăugă puțin sclipici – sau mai mult – și transformă cele 30 de imagini în adevărate tablouri fermecate. Desprinde paginile și decorează-ți camera cu ele sau dăruiește-le celor dragi. Setul conține: - 4 carioci pastel (roz, albastru, mov și verde) - 2 tuburi de lipici cu sclipici - 32 de imagini

▸ cumpără cartea PDF

24. Invat sa numar romana-engleza. Carte de colorat - Brown Watson

Ediție bilingvă: română-engleză. Colorați și învățați să numărați în română și engleză.   Paginile sunt perforate pentru a le putea împărți cu prietenii!

▸ cumpără cartea

25. Disney Printese. Desenele mele de vis: Rochii de printesa - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu prințesele Disney preferate și le vei colora ținutele fermecătoare. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

26. Disney: Prietenii catelusi. Coloram cu Bingo si Rolly -

Bingo și Rolly sunt doi cățeluși pug foarte simpatici, care intră în tot felul de aventuri când stăpânul lor Bob nu este acasă. Descoperă viața în cartierul prietenilor cățeluși, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos. Conține: 4 creioane cerate

▸ cumpără cartea PDF

27. Pictam cu apa: Animale domestice -

Uda pensula cu apă, colorează planșele și descoperă cum se combină culorile! Animăluțele vor prinde viață, iar părinții tăi vor fi bucuroși să te vadă pictând fără să pătezi față de masă. Conține 16 palnse detașabile.

▸ cumpără cartea PDF

28. Superculori. Coloram dupa model 3+ - * * *

Această carte de colorat va oferi micuțului tău ore întregi de distracție în timp ce învăța să coloreze fără să iasă din contur. Fie că folosește creioanele colorate sau pensula și acuarelele, la final va obține adevărate opere de artă, numai bune de oferit în dar familiei și prietenilor.    Cartea de colorat face parte din seria Superculori și are imagini simple de mari dimensiuni, cu un contur gros, bine definit și colorat pentru a indica ce nuanță pot folosi cei mici. Imaginea de pe pagina stângă este colorată și indică cum ar trebui realizat desenul de pe pagina dreaptă.

▸ cumpără cartea PDF

30. Sa ne jucam cu Tom si Jerry -

Bună, copii! Tom și Jerry au pregătit pentru voi un număr nemaipomenit, cu multe pagini de colorat și o grămadă de jocuri! Distrați-vă împreună cu ei și lăsați-vă în voia veseliei lor contagioase! Sunteți gata? Să înceapă aventura! Cu Tom și Jerry distracția e garantată!

▸ cumpără cartea

31. Cartea mea de colorat. Animalele - Catalin Nedelcu

Cartea mea de colorat. Animalele are desene de mari dimensiuni, cu contur gros și precis pentru a ușura colorarea. Copiii se distrează colorând animale sălbatice sau domestice, păsări, animale marine sau dinozauri.

▸ cumpără cartea PDF

32. Disney Star Wars - Atelierul culorilor -

    Rescrie cele mai palpitante aventuri ale eroilor Star Wars cu ajutorul culorilor și cu… puțină fantezie! Ai la dispoziție 32 de planse cu desene de colorat, pe care le poți îmbogăți cu propriile creații. Nici n-ai să știi cum trece timpul!      Fragment din carte:       „ACEASTA ESTE POVESTEA... celor mai palpitante aventuri ale eroilor seriei Star Wars, rescrise cu ajutorul culorilor și cu... puțină fantezie! Ai la dispoziție 32 de planse cu desene de colorat, pe care le poți îmbogăți cu propriile creații și le poți expune apoi în camera ta sau le poți dărui prietenilor.     În plus, citate celebre aparținând eroilor îndrăgiți te vor...

▸ cumpără cartea PDF

33. Unicornul magic. Pictam cu sclipici. Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Decorează-ți camera cu tablourile minunate pe care le vei obține folosind acuarelele cu sclipici!   Conține: - 10 acuarele; - Pensula; - 8 postere suberbe.

▸ cumpără cartea PDF

34. Marea carte de colorat: Fashion. Printese mari - * * *

Cărțile de colorat reprezintă metoda ideală de a învăța culorile într-un mod atractiv. Coloratul devine o activitate accesibilă, iar cei mici vor avea prilejul să exerseze tinerea pensulei sau a creionului în mână și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină.  Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale

▸ cumpără cartea PDF

35. Disney - Activitati pentru orice anotimp -

    Activități pentru orice anotimp!     Fie primăvară, vara, toamna sau iarna, nu te vei plictisi nici o clipă în compania eroilor tăi preferați! Alice, Bambi, Winnie, Cenușăreasă și mulți alții te așteaptă să desenați și să colorați, să descoperiți împreună rețete delicioase, să confecționați lucruri minunate pentru tine și camera ta, într-un cuvânt, SĂ VĂ DISTRAȚI!      Fragment din cartea de activități:       "Ghirlanda hawaiană      • Ată sau fir elastic    • Hârtie colorată sau coala de spumă    • Paie de plastic    • Foarfeca    • Perforator        Etape:   1) Roagă un adult să te ajute! Desenează și...

▸ cumpără cartea PDF

37. Prima mea carte de colorat - Prieteni Dragi -

A colora nu este o pierdere de timp la vârsta grădiniței, dimpotrivă, reprezintă un episod important în evoluția copiilor – aceștia învață despre culori, îndemânarea manipulării creionului, părțile componente ale diferitelor viețuitoare sau obiecte. Așadar, o carte de colorat cu imagini mari și atractive poate constitui oricând un cadou bine ales pentru orice copil.

▸ cumpără cartea

38. Flori si fluturi. Carte de colorat - Ioan-Stefan Zandes

Florile ne încântă privirea oriunde le întâlnim. Fluturii au fascinat întotdeauna prin frumusețea culorilor aripilor.   Ajută-i pe cei mici să învețe să coloreze flori și fluturi, plecând de la modelele desenate inspirat de autor. Astfel, aceștia își vor dezvolta creativitatea și vor descoperi cât de talentați sunt! 

▸ cumpără cartea PDF

39. Sa pictam cu Dory - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje spectaculoase! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea

41. Disney. Regatul de gheata II. Marea carte de colorat - * * *

Descoperă noile aventuri ale îndrăgiților eroi din Regatul de Gheață, în această minunată carte de colorat și activități!

▸ cumpără cartea PDF

42. Disney In cautarea lui Dory - Coloreaza cu Dory si prietenii ei! Jocuri si activitati -

Descoperă aventurile micuței Dory în căutarea drumului spre casa părinților ei, cu ajutorul jocurilor și al paginilor de colorat! În compania peștișorului-chirurg și a prietenilor săi vei învăța să rezolvi jocuri logice, să găsești diferențele dintre două imagini, să ieși din labirint sau să combini culorile! PESTE 100 DE ACTIVITĂȚI te așteaptă să-ți dovedești istețimea și talentul la colorat! Ajut-o pe Dory să-și găsească familia! Rezolvă puzzle-uri și rebusuri, colorează și numără, pentru a o ajuta pe Dory și prietenii ei, vechi și noi. Cartea cuprinde jocuri activități amuzante.

▸ cumpără cartea PDF

44. Printese din diferite tari. Carte de colorat - Luminita Albu

Colorează și distrează-te cu cartea de colorat cu frumosele prințese costumate din diferite culturi.   Ideală pentru micuții creativi.   Ilustrații de Anastasia Panfil

▸ cumpără cartea PDF

45. Disney - Garda felina in actiune! 32 de planse de colorat -

A venit timpul ca fiul lui Sîmba să preia conducerea Gărzii feline și să devină apărătorul Regatului Luminii! În această carte cu jocuri și pagini de colorat vei face cunoștință cu cele mai tinere și mai curajoase animale din savana: leul Kion, bursucul Bunga, hipopotamul Beshte, ghepardul Fuli! Pregătește-ți creioanele colorate și vino la joacă! Cartea cuprinde, pe lângă ilustrațiile pentru colorat și activități ce ajută la coordonarea mână-ochi, dar și  exerciții de logică, matematică, ori învățarea literelor: "De câte ori apare Beshte și Ono în această imagine? Încercuiește-i! Care e tufa în care a rămas prins damanul? Folosește indiciile...

▸ cumpără cartea

46. Disney. Regatul de gheata II. Carte de colorat - * * *

Disney. Regatul de gheață II. Carte de colorat. Conține 12 creioane cerate   Joacă-te cu cele 12 minicreioane colorate și însuflețește cât mai multe desene în alb și negru!

▸ cumpără cartea PDF

47. Patrula Catelusilor. O disparitie misterioasa! Carte de colorat - * * *

Patrula Cățelușilor. O dispariție misterioasă! Carte de colorat cu 4 creioane cerate Însoțește-i pe cățeluși în noua lor misiune. Descoperă-le aventurile, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos.

▸ cumpără cartea PDF

48. Carte de colorat cu jocuri - * * *

Cartea de colorat cu jocuri conține desene care se vor revela după unirea punctelor din contur.   Formatul mare și catrenele amuzante fac coloratul mult mai distractiv și interesant!

▸ cumpără cartea PDF

49. Despicable Me, Colouring set. Set de colorat -

Despicable Me, Colouring set. Set de colorat te îndeamnă să descoperi, colorând, cele mai ghidușe personaje! Minionii sunt peste tot! Și sigur pun ceva la cale! Află cât mai multe despre personajele ilustrate atunci când le colorezi.   Descoperă culori, forme și obiecte noi cu ajutorul acestui set. Setul conține: - 8 șabloane de colorat cu minionii - 6 creioane colorate - stickere reutilizabile După ce ai terminat de colorat planșele, înfrumusețează-le cu stickerele incluse în set! Setul îi ajută pe cei mici să își dezvolte imaginația, creativitatea, coordonarea ochi-mână și vederea în spațiu.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese...

▸ cumpără cartea

50. Tom si Jerry. Superculori 2 - Sa coloram impreuna cu Tom si Jerry -

Salut, copii! În numărul acesta vă așteaptă o surpriză fantastică! Eu și Tom am profitat de asta ca să vă pregătim o colecție spectaculoasă cu cele mai frumoase imagini ale noastre! Distrați-vă de minune colorând aventurile noastre în culorile voastre preferate și faceți-ne să arătăm mai vii și mai strălucitori ca niciodată! Nu mai pierdeți timpul... să înceapă marea distracție!

▸ cumpără cartea

51. Tup si prietenii sai. Carte de colorat - Alex Donovici

Ați auzit de Tup, puiuța de ciocârlie fără aripioare, dar cu o inimă de aur, care a reușit să aducă înapoi soarele și să salveze de nenumărate ori pădurea și locuitorii ei? Pentru că nimeni nu se cunoaște numai după vorba, ci și după prieteni, aveți ocazia să-i întâlniți pe cei ai lui Tup. Le puteți da viața prin zeci de culori minunate și să vă bucurați de aventurile lor. Între filele acestei cărți de colorat, toți prietenii lui Tup, de la melcul cu cochilia plină de cărți la Buhu cel bun și ager la minte, așteaptă să-i cunoașteți și să-i însoțiți în lumea fanteziei. Ilustrații de Stelă Damaschin Popa

▸ cumpără cartea PDF

52. Prima mea carte de colorat - Veselie in culori -

A colora nu este o pierdere de timp la vârsta grădiniței, dimpotrivă, reprezintă un episod important în evoluția copiilor – aceștia învață despre culori, îndemânarea manipulării creionului, părțile componente ale diferitelor viețuitoare sau obiecte. Așadar, o carte de colorat cu imagini mari și atractive poate constitui oricând un cadou bine ales pentru orice copil.

▸ cumpără cartea

53. Sa pictam cu Olaf - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie tuturor talentul tău de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Conține pensula și acuarele!

▸ cumpără cartea PDF

54. Disney Printese. Desenele mele de vis: Rochii stralucitoare - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu prințesele Disney preferate și le vei colora ținutele fermecătoare. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

55. Pachet Colorici 1-10 - * * *

Fericirea copilului înainte de toate! Fă-l să zâmbească prin alegerea ta! Distrează-te colorând alături de Colorici. Intră și tu în lumea lor odată cu copilul tău și descoperiți împreună secretele acestora. Pachetul conține 10 cărți de colorate a câte 24 de pagini fiecare și un set de 24 de creioane colorate.

▸ cumpără cartea

56. Disney. Regatul de gheata II. Desenele mele de vis - * * *

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat. Te vei reîntâlni cu personajele tale preferate din Regatul de gheață. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

57. Disney. Garda felina. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

58. Roboti si mecanisme inteligente. Carte de colorat - Luminita Albu

Colorează și distrează-te cu cartea de colorat despre roboți și mecanisme inteligenter.   Ideală pentru micuții creativi.   Ilustrații de Anastasia Panfil

▸ cumpără cartea PDF

59. Disney: Regatul de gheata II. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.   Conține: - 8 acuarele; - Pensula; - 16 postere suberbe.

▸ cumpără cartea PDF

60. Marea carte de colorat: Fructe si legume -

Cărțile de colorat reprezintă metoda ideală de a învăța culorile într-un mod atractiv. Coloratul devine o activitate accesibilă, iar cei mici vor avea prilejul să exerseze tinerea pensulei sau a creionului în mână și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină.  Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.

▸ cumpără cartea PDF

61. Pictam cu degetelele. Primele notiuni 2 - Fhiona Galloway

Carte educațională care îi ajută pe micuți să-și dezvolte creativitatea pictând cu degețelele. Are pagini detașabile. Include acuarele lavabile netoxice. Învață primele noțiuni despre: • Lumea din jur • Culori • Numere • Forme geometrice • Antonime

▸ cumpără cartea PDF

62. Disney: Masini. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.   Conține: - 8 acuarele; - Pensula; - 16 postere suberbe.

▸ cumpără cartea PDF

64. Disney. Printese. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

65. Disney: Regatul de gheata II. Pictam cu sclipici. Carte de colorat cu pensula si acuarele - * * *

Decorează-ți camera cu tablourile minunate pe care le vei obține folosind acuarelele cu sclipici!   Conține: - 10 acuarele; - Pensula; - 8 postere suberbe

▸ cumpără cartea PDF

66. Disney: Fancy Nancy. Coloram cu Fancy Nancy si prietenii ei - * * *

Fancy Nancy este o fetiță care adora toate lucrurile sic și îi place să fie foarte elegantă. Descoperă-i aventurile, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos. Conține: 4 creioane cerate

▸ cumpără cartea PDF

67. Pictam cu degetelele. Primele notiuni 1 - Fhiona Galloway

Carte educațională care îi ajută pe micuți să-și dezvolte creativitatea pictând cu degețelele. Are pagini detașabile.   Include acuarele lavabile netoxice.   Învață primele noțiuni despre: • Lumea din jur • Culori • Numere • Forme geometrice • Antonime

▸ cumpără cartea PDF

68. Disney. Vampirina. Sa pictam impreuna! Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

69. Disney Descendentii - Atelierul culorilor -

    Fă cunoștință cu descendenții celor mai celebri eroi de poveste cu ajutorul culorilor și cu... puțină fantezie! Ai la dispoziție 32 de planse cu desene de colorat, pe care le poți îmbogăți cu propriile creații. Nici n-ai să știi cum trece timpul!        Fragment din carte:       „ACEASTA E POVESTEA... aventurilor unor adolescenți rebeli în lumea eroilor buni, rescrise cu ajutorul culorilor și cu... puțină fantezie! Ai la dispoziție 32 de planse cu desene de colorat, pe care le poți îmbogăți cu propriile creații și le poți expune apoi în camera ta sau le poți dărui prietenilor.     Adaugă magie acestei cărți fermecate! Creaază în stilul...

▸ cumpără cartea PDF

70. Mega color - * * *

Mega color conține 175 de imagini distractive. Desenele de mari dimensiuni au contururi groase și precise, potrivite copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani.

▸ cumpără cartea PDF

71. Marvel. Spider-Man. Desenele mele de vis -

Avanta-te pe tărâmul magiei și completează desenele din această minunată carte de colorat! Te vei întâlni cu Spider-Man și eroii tăi preferați. Pregătește-ți creioanele colorate!

▸ cumpără cartea PDF

72. Sa pictam cu Elena din Avalor - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie tuturor talentul tău de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Conține pensula și acuarele!

▸ cumpără cartea PDF

73. Lumea din jurul meu. Carte de colorat - Luminita Albu

Colorează și distrează-te cu cartea de colorat despre animale și mediul lor înconjurator. Ideală pentru micuții creativi. Ilustrații de Anastasia Panfil

▸ cumpără cartea PDF

74. Patrula Catelusilor. Gata de actiune! Carte de colorat - * * *

Patrula Cățelușilor. Gata de acțiune! Carte de colorat cu 4 creioane cerate Însoțește-i pe cățeluși în noua lor aventură! Vei descoperi multe jocuri, pagini de colorat, labirinturi și povești, cu care să-ți dezvolți gândirea logică și spiritul de observație. Rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos.

▸ cumpără cartea PDF

75. Sa pictam cu Belle - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

    Dezvăluie tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos personajele simpatice din "Frumoasă și Bestia"! Folosește pensula, cele 10 nuanțe de vopsea și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Conține 20 de imagini cu contur groaș i precis, imprimate pe foi cu grosime mai mare, potrivite pentru a fi pictate cu acuarelă.

▸ cumpără cartea

76. Disney. Masini 3. Sa pictam cu Cruz Ramirez. Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea PDF

77. Marea mea carte de colorat - Dinozauri -

T. rex, Stegosaurus și Diplodocus. Aflați mai multe despre periculoasele șopârle din timpuri preistorice și colorați-le! Distrează-te colorând și descoperind informațiile interesante din interior! "Tyrannosaurus Rex a fost un dinozaur prădător, care vână, printre altele, și alte animale ierbivore, cum ar fi: Triceraptops. Atingea până la 12 metri în lungime și 6 metri înălțime, dimensiuni care îl făceau unul dintre cele mai mari animale prădătoare de uscat, care au populat vreodată planeta noastră. Triceratops a fost un ierbivor din epoca cretacică. În ciuda lungimii sale, de până la 7 metri, putea fi vânat de T-rex. Coarnele sale impresionante, de până la...

▸ cumpără cartea PDF

78. Colorez animale 2 - Jorge Santillan

Descoperă universul necuvântătoarelor prin intermediul acestor două carnete de colorat cu cele mai iubite animale. De la animale domestice, la păsări, de la elefanți la gaze sau reptile, ai ocazia să le cunoști pe toate într-un mod relaxat și distractiv. Fiecare carnet conține 24 de desene ce reprezintă câte un animălut cu ochi curioși, mișcându-se dintr-o parte în alta. Paginile sunt tipărite pe o singură parte și se pot desprinde ușor, astfel încât le poți propune prietenilor tăi să colorați împreună!

▸ cumpără cartea

79. Marea carte de colorat si activitati - Kirsteen Robson

Adăugând culoare, vei aduce la viața pirați lăudăroși, dinozauri feroce, monștri ciudați și multe alte creaturi. Pe lângă paginile pe care va trebui să le completezi, vei descoperi o mulțime de puzzle-uri, desene și diverse alte activități de scris și de colorat. Creată și ilustrată de Candice Whatmore și Lizzie Barber. Scrisă de Kirsteen Robson și Simon Tudhope. Traducerea în limba română: Bogdan Ionuț Olteanu O carte de activități diverse, care dezvoltă logică și perseverență. Fragment din Marea carte de colorat și activități " Reguli și pedepse Deși pirații trăiau în afara legilor de pe uscat, ei aveau un cod propriu de conduită. Astfel, pentru...

▸ cumpără cartea

80. Disney: Regatul de gheata. Sarbatori cu Olaf -

Olaf e un omuleț de zăpadă aparte. Alătură-te acestui personaj vesel și “răcorește-te” cu o porție zdravănă de distracție. Descoperă regatul Arendelle, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos. Conține: 4 creioane cerate

▸ cumpără cartea PDF

81. Cartea de colorat pentru copii foarte mici - * * *

Colorează împreună cu șoricelul și prietenii săi desenele din această carte! Te vei obișnui să ții corect creionul în mână și vei exersa coloratul în contur!

▸ cumpără cartea

82. Disney: Vampirina. Coloram cu Vampirina -

Vampirina are o fire sinceră și generoasă, dar este altfel decât fetițele de vârsta ei pentru că e… vampir. Descoperă-i aventurile, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos. Conține: 4 creioane cerate

▸ cumpără cartea PDF

83. Disney - Marea carte cu povesti si jocuri -

    Fii gata de aventură! În această carte vei găsi patru povești ilustrate, cu eroii tăi preferați de la Disney Junior, dar și o mulțime de activități amuzante, de desene de colorat și de autocolante.     Cartea conține peste 200 de pagini de povești și de activități:   - povești: Cercetașele - Sofia Întâi; Mergeți după sunet! - Jake și pirații din țară de nicăieri.   - activități cu Sofia, Jake, doctoriță Plusică, Mickey, Minnie și prietenii lor: desenează și colorează; rezolvă labirintul sau puzzle-ul; completează șirurile logice; găsește cuvintele; găsește diferențele; numără obiectele; găsește umbra; scrie cuvintele sau literele;...

▸ cumpără cartea PDF

84. Disney. Regatul de gheata II. Coloram cu Anna, Elsa si prietenii lor. Carte de colorat - * * *

Disney. Regatul de gheață II. Coloram cu Anna, Elsa și prietenii lor. Carte de colorat cu 4 creioane cerate Anna, Elsa și prietenii lor Olaf, Kristoff și Sven se întorc într-o nou aventura de neuitat. Redescoperă-ți eroii preferați, rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos.

▸ cumpără cartea PDF

85. Disney. Sofia Intai. Insulele mistice. Sa pictam noi aventuri cu Sofia. Carte de colorat cu pensula - * * *

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și vopselele incluse în carte, precum și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.

▸ cumpără cartea

86. Colorici 7 - * * *

Fericirea copilului înainte de toate! Fă-l să zâmbească prin alegerea ta!   Distrează-te colorând alături de Colorici. Intră și tu în lumea lor odată cu copilul tău și descoperiți împreună secretele acestora.

▸ cumpără cartea

87. Disney Vampirina - Marea carte de colorat -

 Marea carte de colorat Disney Vampirină ate peste 100 de pagini cu activități atractive: • pagini de colorat • unește punctele și colorează • rezolvă labirintul • găsește diferențele • colorează folosind codul de culori • găsește umbra • găsește cuvintele • rezolvă șirul logic • numără obiectele, etc.

▸ cumpără cartea PDF

88. Casa de moda MIAU. Superstaruri - * * *

Casa de modă MIAU. Superstaruri. Carte de colorat cu autocolante reutilizabile Aveți în fața cea mai miau(g)nifică și mai distractivă carte despre aventurile gustului! Lia, Emma și Ana sunt trei prietene bune care au devenit superstaruri. Ele fac totul împreună: se îmbracă trăsnet, merg în excursii și se pregătesc pentru ședințele foto. Alătură-te lor și vei deveni și tu un superstar al Casei de modă „MIAU”. Ajută-le pe aceste prietene să arate impecabil: să-și aleagă hainele potrivite și să asorteze accesoriile. La Casa de modă „MIAU” nu te vei plictisi niciodată!

▸ cumpără cartea PDF

89. Disney Baby. Prima mea carte de desenat - * * *

• Imagini mari, ușor de recunoscut • Contururi colorate, utile pentru alegerea creioanelor • Puncte și linii clare de trasat și desenat  

▸ cumpără cartea PDF

90. Princess Top - Horses Coloring Book -

    Această carte de colorat este dedicată cailor. Fiecărui desen colorat, care poate fi folosit drept model, îi sunt alocate 6 planse în care sunt desenate doar contururile, așteptând să-ți folosești creativitatea, imaginația și îndemânarea în a le colora.     Sunt 6 modele gata colorate, fiecare având sugerat un al doilea mod de colorare.

▸ cumpără cartea PDF

91. Sa pictam cu Rapunzel - Carte de colorat cu pensula si acuarele -

Dezvăluie tuturor talentul tău de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Conține pensula și acuarele!

▸ cumpără cartea PDF

93. Disney: Regatul de gheata II. Sa pictam noi aventuri cu Anna si Elsa. Carte de colorat -

Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte.   Conține: - 10 acuarele; - Pensula; - 20 postere suberbe

▸ cumpără cartea PDF

95. Patrula Catelusilor. Toti catelusii la apel. Carte de colorat cu pensule si acuarele - * * *

Patrula Cățelușilor. Toți cățelușii la apel. Carte de colorat cu pensula și acuarele   Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare întâmplărilor din această carte. Găsești 16 imagini imprimate pe hârtie groasă, special pregătită pentru pictură.

▸ cumpără cartea PDF

96. Disney. Elena din Avalor - O printesa pentru Avalor -

    Fă cunoștință cu Elena, prințesa încoronată a Avalorului!     Împreună cu Isabel, sora ei, și cu toți prietenii de la curtea regală, Elena te va ajuta: să desenezi după contur și să colorezi cele 32 de planse să găsești imaginile identice să completezi puzzle-uri să descoperi cuvântul sau obiectul ascuns să numeri obiectele de pe pagina să găsești ieșirea din labirint să descoperi creaturile magice din preajma ei. Jocurile și activitățile din Avalor îți vor face, cu siguranță, plăcere!

▸ cumpără cartea PDF

97. Marea carte de colorat 4-5 ani - Ildiko Britz, Dorina Timoce, Lucretia Eftimi

Nu-i așa că noi toți știm ce culoare are cerul? Și știm care sunt legumele de toamnă? Ori care sunt animalele domestice, care, cele sălbatice, care sunt părțile componente ale corpului omenesc? Ei, probabil că este vremea să ne întrebăm cum îi învățam pe cei mici aceste lucruri. Cât poate fi de greu, la urma-urmei, să îi lămurim că merele sunt aproape rotunde, să le spunem ce reprezintă familia, să le explicăm de ce copacii arată altfel toamna decât primăvară...? Cei care au încercat probabil știu la ce ne referim. Copiii desfășoară cu mare plăcere, intuitiv, o serie de activități, coloratul fiind una dintre cele mai îndrăgite. Marea Carte de Colorat...

▸ cumpără cartea PDF

98. Marea carte de colorat: Animale vol.2 -

Cărțile de colorat reprezintă metoda ideală de a învăța culorile într-un mod atractiv. Coloratul devine o activitate accesibilă, iar cei mici vor avea prilejul să exerseze tinerea pensulei sau a creionului în mână și să-și îmbunătățească astfel motricitatea fină.  Liniile de contur indică în ce nuanță poate fi colorat fiecare element, prilej pentru învățarea, prin repetare și folosire, a culorilor principale.

▸ cumpără cartea PDF

99. Carte de colorat cu animale - * * *

Cartea de colorat cu animale încurajează copilul să coloreze cele mai simpatice animale domestice și sălbatice.   Formatul mare, desenele cu contururi precise și cătrenele amuzante fac coloratul mult mai distractiv și interesant!

▸ cumpără cartea PDF

100. Disney: Zootropolis - Ne jucam... cu Judy si Nick -

    Descoperă povestea lui Judy Hop, primul iepuraș polițist din Zootropolis! Împreună cu vulpoiul Nick Wilde, Judy încearcă să rezolve cazul misterios al dispariției mamiferelor din oraș.     Alătură-te echipei de polițiști și „anchetează“ paginile cu jocuri de logică, găsește ieșirea din labirint, apoi colorează paginile cu personajele preferate!

▸ cumpără cartea PDF

Cărți de Colorat pentru Copii în format PDF

Avem pentru tine Cărți de Colorat pentru Copii în format PDF. Înainte să cumperi cărțile, poț citit primele câteva pagini în format PDF ca să te poți decide dacă merită să cumperi cartea sau nu. Vezi cărțile cu butonul albastru PDF din lista de mai sus.