Ai suspinat vreodată după o carte în librărie? Ori ai tânjit după un nou bookbag? Te uiti cu jind la agenda aia cool sau îți sclipesc ochii de fericire când găsești un semn de carte cu un citat din autorul tău preferat? E clar atunci, ai stofă de goodreader. Iar pentru că e început de lună, am întocmit un wishlist cu lucrurile după care m-am topit săptâmânile astea. Asta așa, ca să îmi aduc aminte și să mă imbolnăvesc de drag de ele.

Tote bag Carpe Librum

Am adorat de cand mă știu sacoșele de pânză. Puteți să mă considerați învechită, dar mereu am cotrobăit prin dulapurile bunicii după astfel de trăistuțe, numai bune pentru transportat niscaiva cărți, un fruct și tocul de la ochelari.

Astfel, trebuie să mă credeți pe cuvânt că, atunci când am văzut acest tote bag pe site-ul celor de la Okian, am zis că nu există altceva pe lume ce  îmi doresc mai mult.

Nu-mi rămâne altceva mai inteligent de spus după ce am devenit toată mushy decât…Carpe Librum!

Cană Great Expectations

Cred că nu există persoană care să nu îndrăgească brandul Penguin. De la cărțile superbe, cu coperți atât de frumos ilustrate, până la obiecte precum agende, bookbaguri sau căni, băieții aștia se întrec pe ei.

Tocmai de aceea, atunci când am văzut această delicioasă cană de ceai, mi-am zis că e cadoul potrivit pentru un goodreader înrăit, pasionat de cărțile lui Dickens.

O găsiți tot la cei de la Okian.

Șezlong pentru cărți

E vară, e soare, așa că de ce nu ți-ai răsfăța cărțile cu ceva tematic precum un…șezlong? Da, bine, poate că e exagerat, dar e atât de simpatic acest suport încât nu pot să nu visez la el chiar și în perioadele mai puțin însorite.

Acest accesoriu mi se pare util atunci când ai de făcut un proiect sau ai de studiat pentru vreun examen, pentru că poți citi mai ușor ce te interesează în timp ce tastezi de zor la laptop, luându-ți notițe.

 Minunatului suport de lemn vă așteaptă la Cărturești.

Tricou cu morală

Nu știu dacă mai sunt la modă tricourile cu mesaj, dar, hey, nerdzii nu țin cont de părerile celor de la faimoasele case de modă.

Așadar, cu ochelarii alunecându-mi ușor de pe nas, o carte în brațe și cu acest tricou sunt convinsă că diminețile de luni, la metrou, vor fi  mai puțin horror.

Astfel, dacă te-am convins să faci parte din echipa GoodReaderul Moralist, îți poți lua acest tricou fain de pe Elefant.

Biblioteca de buzunar

Pasionații de citit ce obișnuiesc să călătorească des știu deja ce inconfortabil e atunci când vrei să îngrămădești în rucsac cât mai multe cărți, că deh, nu vrei să te plictisești pe drum.

Și ce te faci dacă ai terminat o carte înainte să ajungi la destinație? Nu te poți zgâi pe geam tot restul călătoriei, mai ales dacă nu ai nimic interesant de văzut sau…e seară.

Prin urmare, nu-ți rămâne decât să-ți pui în buzunar acest simpatic Ebook Reader și să își descarci o bibliotecă întreagă.

Și acum, că v-am echipat cu toate accesoriile de pe wishlistul meu de goodreader, nu pot decât să vă urez spor la citit. Pam Pam!

 

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!