Recenzie ” November 9 ” de Colleen Hoover

de | sept. 17, 2017 | Beletristică, Recenzii cărți

Și în romanul „  November 9” , Collen Hoover reușește să creeze o poveste inedita, în același mod în care și-a obișnuit cititorii, despre dragoste, regăsire și despre modul în care puterea supremă a destinului poate acționa asupra vieții.

Romanul surprinde povestea incredibila dintre doi tineri, supuși unor experiențe nefaste care își poarta amprenta asupra vieții lor de zi cu zi și care îi transformă aproape în alte persoane.

Cel mai mult m- a atras intriga poveștii, dar și modul în care se cunosc protagoniștii, care este plin de mister. Cartea este un amalgam de sentimente, după modul specific scriitoarei, care te face atât să zâmbeşti , cât şi să te întristezi, dar merita citită, fiind o lectură minunată, din punctul meu de vedere.

You’ll never be able to find yourself if you’re lost in someone else

Haideţi acum să trecem şi la subiectul cărţii şi la prezentarea personajelor!

Fallon este o tânără cu aspirații înalte, născută într-o familie bogată și care visează la o carieră de actriță. Dacă până aici, totul sună bine, lucrurile nu stau chiar așa pentru că Fallon a fost victima unui incendiu , care și- a pus dovezile pe chipul și pe trupul fetei.

De la acest incident, comportamentul său se schimbă, devenind mai puțin sociabilă şi  temându-se să mai intre în contact cu oamenii din cauza aspectului său.

One of the things I always try to remind myself is that everyone has scars, she says. A lot of them even worse than mine. The only difference is that mine are visible and most people’s aren’t

Întâmplător îl întâlnește pe Ben , cu o zi înainte de a pleca în New York, zi ce se dovedește a fi de neuitat , demnă de o continuare.Astfel cei doi își propun ca în fiecare zi de nouă noiembrie din următorii patru ani să se întâlnească , urmând ca cele intâmplate între cei doi să fie și subiectul unei cărți, pe care Ben urma să o scrie.

Planul pare destul de simplu, dar ce se întâmplă atunci când viața îți împrăștie multe obstacole pe drum, vor reuși cei doi să treacă peste ele?

Titlu: NOVEMBER 9
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2015
Editura: SIMON & SCHUSTER
Nr. Pagini: 415
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2890

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali
Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali

Librăria din Teheran de Marjan Kamali - ficțiunea istorică cu savoare orientală, despre o dragoste adolescentină care se desfășoară în fundalul evenimentelor tumultoase ale Iranului anilor `50, cu evenimente care alternează planul trecut cu prezentul. Opinia mea...

Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang
Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang

Vă prezint cartea mea preferată din seria "Twisted", o serie care m-a încercat și m-a trecut prin multe stări, pentru că nu am simțit-o ca fiind una unitară ci cu 4 povești total diferite, uneori chiar scrisă de autoare diferite. Dar nu contează, am rămas cu o...

0 0 votes
Article Rating
Maria Vulpe a fost redactor Booknation.ro și a scris 24 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona

Scris frumos Colleen:)

Cristina P.

Buna,
Pot sa intreb unde gasesc cartea tradusa in ro? Pe elefant.ro din ce am vazut este varianta in en. Mi.e mai comod sa o citesc direct in ro.
Mersi.