5 carti fierbinti ale anului 2015 goodread.ro

Se mai întreabă cineva cum de a trecut atât de mult timp din 2015 deja? Suntem deja în ultimul trimestru, dar e de bine! De ce? Pentru că în foarte scurt timp vom putea citi cărțile mult așteptate ale momentului care se află deja în stocurile marilor distribuitori de carte din România!

Astfel, avem bucuria să anunțăm 5 cărți foarte așteptate ale momentului, poate cele mai așteptate din 2015!

mr mercedes-stephen-king-carte1. Mr. Mercedes – Stephen King

Cartea începe cu o scenă terifiantă ce se petrece într-un orășel din Midwest. Sute de șomeri așteaptă la coada unui târg de locuri de muncă când șoferul unui Mercedes furat intră din plin în mulțime omorând 8 oameni și rănind alți 15. Criminalul scapă.

>> cumpără cartea aici (transport GRATUIT)


cavalerul celor 7 regate george r r martin urzeala tronurilor2. Cavalerul Celor Sapte Regate – George R.R. Martin

Descoperă aventurile cavalerului Duncan cel Înalt și al companionului său, micul Egg, într-o poveste ce se petrece cu 100 de ani înainte de Urzeala Tronurilor, când încă mai trăiesc oameni ce au văzut dragonii zburând deasupra orașelor distruse, în timp ce Westeros e plin de comploturi, rivalități și eroi.

>> cumpără cartea aici (transport GRATUIT)


Insula Pierdutilor - Descendentii - Melissa De La Cruz3. Insula Pierdutilor – Descendentii – Melissa De La Cruz

În urmă cu 20 de ani, răufăcătorii din regatul Auradon au fost exilați pe Insula Pierduților, un loc întunecat și îngrozitor ce este izolat de restul lumii cu ajutorul unei bariere magice, prizonierii trăind acolo lipsiți de puterile lor magice. Povestea începe când Mal află că Ochiul Dragonului, cheia întunericului adevărat, se găsește pe acea insulă și pleacă în căutarea acestuia. Doar că Ochiul Dragonului vine cu un blestem înfricoșător…

>> cumpără cartea aici (transport GRATUIT)


Biblia pierduta - Igor Bergler4. Biblia pierduta – Igor Bergler

Trei crime macabre schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton, aflat la o conferință de istorie la Sighișoara. Vei descoperi că Vlad Țepeș, în perioada sa de maximă glorie, finanțase un proiect ce avea să schimbe fața întregii lumi iar mesajul transmis de acesta peste veacuri este codificat și strâns legat de Biblia lui Gutenberg.

>> cumpără cartea aici (transport GRATUIT)


grey el james5. Grey – E.L. James

Misteriosul Christian Grey  se dezbracă de toate secretele sale. Află care sunt traumele din copilărie care încă îl mai bântuie și care au dus la transformarea sa în omul care este azi. Vei descoperi povestea de dragoste din perspectiva lui Christian, vei vedea lumea prin ochii săi, vei descoperi ce simte cu adevărat pentru Anastasia și cel mai important, cum a ajuns să se îndrăgostească de aceasta. [5 păreri despre Grey de E.L. James]

>> cumpără cartea aici (transport GRATUIT)


Ce părere ai despre aceste cărți?

Ai vreo recomandare sau o carte pe care o aștepți de mult timp?

Lasă-ne un comentariu mai jos 🙂