Recenzie „Pisica lui Dalai Lama” de David Michie

de | sept. 22, 2017 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți, Spiritualitate

   Pisica lui Dalai Lama.

  De ce aș citi o carte despre o pisică? Ce are atât de special? Și eu am pisică și, în afară de arhicunoscutele miorlăituri și zgârieturi, nu prea are nimic ieșit din comun!

  De ce aș citi o carte despre o pisică? Sunt alergic la ele! Strănut mereu în preajma lor!

  Dacă te regăsești în cele de mai sus, ei bine, înseamnă că nu ai cunoscut-o pe PSS (și nu, nu îți spun de la ce vine prescurtarea, e top secret, doar cei care citesc cartea lui David Michie vor descoperi! 🙂 )

  Sunt om, nu vorbesc, nu citesc, nu înțeleg pisicește…

  Nu pun mâna pe o carte cu o pisică pe copertă…dacă mă ia alergia iar?

   Să o luăm cu începutul!

   Cartea lui David Michie, intitulată Pisica lui Dalai Lama, nu este o simplă carte despre aventurile unei pisici. Nu este nici un ghid despre cum Dalai Lama își hrănește felina. Este mult mai mult decât atât. Este o carte despre înțelegerea cu adevărat a exteriorului, a ceea ce ne înconjoară, prin conștientizarea eului interior.

   Cum poate o pisică să îmi explice asta?

   Foarte simplu! PSS (unul dintre numele pisicii, căci are mai multe, dar pe care, evident, le vei descoperi doar citind cartea ) întruchipează un fin observator al tuturor întâlnirilor stăpânului său, Dalai Lama, extrăgând învățăturile cele mai de preț pentru a ți le putea prezenta astfel încât tu să le și aplici. Și da, sunt și întâlniri cu celebrități, dar shhh, găsești despre cine e vorba în primele pagini!

  Succesul de care vă bucurați acum vine din generozitatea dumneavoastră din trecut. Și generozitatea pe care o oferiți acum înseamnă că veți avea și mai mult succes pe viitor.

   Te asigur că, pe parcurs, vei deveni atât de absorbit de cuvintele de pe pagină, încât, preț de câteva secunde sau minute, chiar vei uita că povestitorul este o pisică. Îți mai aduce ea aminte din când în când, prin activitățile ei pisicești, că nu este orice narator!

  De ce crezi că majoritatea pisicilor au un loc de observație preferat – pe pervaz, verandă, stâlpul porții sau partea de sus a dulapului? Nu îți dai seama, dragă cititorule, că tu ești distracția noastră?

   Așadar, dacă nu vă plac pisicile sau sunteți alergici la ele, nu aveți decât să convingeți pe altcineva să vă citească această carte! Sunt multe, multe secrete ce se vor a fi descoperite, printre care inclusiv modul cum PSS a ajuns la stăpânul său! Ce mai stai? Fă cunoștință cu Pisica lui Dalai Lama! Te ajută David Michie!

 

 

 

 

 

 

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE atman

Titlu: PISICA LUI DALAI LAMA
Autor: David Michie
An apariție : 2016
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 234
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1812

Alte recenzii de la David Michie:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali
Recenzie ”Libraria din Teheran” de Marjan Kamali

Librăria din Teheran de Marjan Kamali - ficțiunea istorică cu savoare orientală, despre o dragoste adolescentină care se desfășoară în fundalul evenimentelor tumultoase ale Iranului anilor `50, cu evenimente care alternează planul trecut cu prezentul. Opinia mea...

Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang
Recenzie „Twisted Lies” de Ana Huang

Vă prezint cartea mea preferată din seria "Twisted", o serie care m-a încercat și m-a trecut prin multe stări, pentru că nu am simțit-o ca fiind una unitară ci cu 4 povești total diferite, uneori chiar scrisă de autoare diferite. Dar nu contează, am rămas cu o...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra a fost redactor Booknation.ro și a scris 116 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments