🔥 CARTEA ATINGEREA ARE REDUCERE PE:

Și totuși pășești pe un pământ ce păstrează în el cele mai întunecate secrete, le păzește cu strictețe și nu lasă pe nimeni şi nimic să-i descopere minciunile și nici măcar adevărul. Da, pășești pe necunoscut, pe o lume nevăzută, îi vezi amprenta, dar nu-ți poți da seama cea a fost și cea a devenit pentru că e înconjurat de magie. Iar magia nu se lasă atât de jos „dezgolită” în fața oricui. Iar dacă îți dorești și ești atent, poți observa magia extrem de facil. Doar fii atent! E chiar lângă tine.

Credeți în existența magiei? Credeți că suntem înconjurați de ea, alimentându-ne cu forța ei mistică din abisul obscurități? Pentru că  eu cred că există în fiecare din noi o scânteie a magiei, de aceea suntem așa de speciali. Suntem magie,inspirăm magie, dăruim magie. Și o vom face mereu!

Atingerea de Bogdan Ispas mi-a oferit o imagine superbă a formei de magie, despre elfi, zmei, ființe supranaturale, dar și una a dragostei interzise și a luptei de a fi normală în fața oamenilor.

Mi-a plăcut în primul rând, coperta cărții, e superbă, iar calitatea se vede încă de când am pus mâna pe ea. Dacă nu aș fi știut că urmează să citesc o carte de un autor roman, aş fi spus că e o copertă din străinătate, o carte ce a fost tradusă de vreo editură precum Epica sau Leda…
Felicitări pentru cei ce au lucrat la ea, au făcut o treaba excelentă!

Dacă îți place recenzia cărții ATINGEREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Bogdan Ispas

În al doilea rând, am avut ocazia să mă lovesc de talente speciale, ce au luat decizia de a se ascunde de privirile pline de prejudecăți ale oamenilor. O frumoasă lecție de viață pe care ar trebui să nu mai fie predată vreodată: A fi DIFERIT nu ÎNSEAMNĂ să fii DEFECT.

Dar atunci când atingerea ta te aruncă în fața trecutului unei persoane, îi vezi amintirile cel țin încă în viață, îi simți suferință și oricât ai vrea să-l ajuți, nu poți. Ăsta e talentul Anei, atingerea ei o catapultează în acele amintiri dureroase. Iar ea decide să se ascundă, iar pentru asta trebuia să plece departe.

Așa că a decis să accepte o slujbă în Fortuna. A fi bonă, îi se părea ușor, însă când ajunge acolo se lovește de ceea ce lăsase în urmă, dar și de dragoste. Oare va reuși de data aceasta să nu mai fugă? Să se lase iubită?

Micuța Miruna e imună la atingerea Anei, în schimb ea nu e la atingerea lui Andrei, unchiul micuței ce îi răpește coșmarurile și le înlocuiește cu visuri.

Iar atunci când te uiți pe fereastră și simți răcoarea ce te lovește pe chip, linistindu-te, Ana realizează că aici e locul ei. Și luptă pentru el împotriva oricui, chiar și împotriva umbrelor ce-i amenință fericirea.

Citiți un roman ce vă va fascina încă de la început, care vă va catapulta într-un tărâm magic și veți avea ocazia de a fi părtași la dragostea celor doi, la luptă dintre bine și rău, dar şi la frumusețea magiei. Recomand din toată inima, un roman excelent scris de un scriitor român! Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ATINGEREA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: ATINGEREA
Autor: Bogdan Ispas
An apariție : 2016
Editura: EAGLE (CELESTIUM)
Nr. Pagini: 391
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 948

Alte recenzii de la Bogdan Ispas :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1997 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments