Recenzie „Atingerea” de Bogdan Ispas

Titlu: Atingerea
Autor: Bogdan Ispas
An apariție : 2016
Editura: Eagle (Celestium)
Nr. Pagini: 391
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 25.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Și totuși pășești pe un pământ ce păstrează în el cele mai întunecate secrete, le păzește cu strictețe și nu lasă pe nimeni şi nimic să-i descopere minciunile și nici măcar adevărul. Da, pășești pe necunoscut, pe o lume nevăzută, îi vezi amprenta, dar nu-ți poți da seama cea a fost și cea a devenit pentru că e înconjurat de magie. Iar magia nu se lasă atât de jos “dezgolită” în fața oricui. Iar dacă îți dorești și ești atent, poți observa magia extrem de facil. Doar fii atent! E chiar lângă tine.

Credeți în existența magiei? Credeți că suntem înconjurați de ea, alimentându-ne cu forța ei mistică din abisul obscurități? Pentru că  eu cred că există în fiecare din noi o scânteie a magiei, de aceea suntem așa de speciali. Suntem magie,inspirăm magie, dăruim magie. Și o vom face mereu!

Atingerea de Bogdan Ispas mi-a oferit o imagine superbă a formei de magie, despre elfi, zmei, ființe supranaturale, dar și una a dragostei interzise și a luptei de a fi normală în fața oamenilor.

Mi-a plăcut în primul rând, coperta cărții, e superbă, iar calitatea se vede încă de când am pus mâna pe ea. Dacă nu aș fi știut că urmează să citesc o carte de un autor roman, aş fi spus că e o copertă din străinătate, o carte ce a fost tradusă de vreo editură precum Epica sau Leda…
Felicitări pentru cei ce au lucrat la ea, au făcut o treaba excelentă!

În al doilea rând, am avut ocazia să mă lovesc de talente speciale, ce au luat decizia de a se ascunde de privirile pline de prejudecăți ale oamenilor. O frumoasă lecție de viață pe care ar trebui să nu mai fie predată vreodată: A fi DIFERIT nu ÎNSEAMNĂ să fii DEFECT.

Dar atunci când atingerea ta te aruncă în fața trecutului unei persoane, îi vezi amintirile cel țin încă în viață, îi simți suferință și oricât ai vrea să-l ajuți, nu poți. Ăsta e talentul Anei, atingerea ei o catapultează în acele amintiri dureroase. Iar ea decide să se ascundă, iar pentru asta trebuia să plece departe.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Bogdan Ispas .

Așa că a decis să accepte o slujbă în Fortuna. A fi bonă, îi se părea ușor, însă când ajunge acolo se lovește de ceea ce lăsase în urmă, dar și de dragoste. Oare va reuși de data aceasta să nu mai fugă? Să se lase iubită?

Micuța Miruna e imună la atingerea Anei, în schimb ea nu e la atingerea lui Andrei, unchiul micuței ce îi răpește coșmarurile și le înlocuiește cu visuri.

Iar atunci când te uiți pe fereastră și simți răcoarea ce te lovește pe chip, linistindu-te, Ana realizează că aici e locul ei. Și luptă pentru el împotriva oricui, chiar și împotriva umbrelor ce-i amenință fericirea.

Citiți un roman ce vă va fascina încă de la început, care vă va catapulta într-un tărâm magic și veți avea ocazia de a fi părtași la dragostea celor doi, la luptă dintre bine și rău, dar şi la frumusețea magiei. Recomand din toată inima, un roman excelent scris de un scriitor român! Lectură plăcută!

Aspecte Pozitive:

Mie mi-a plăcut atracția dintre Andrei și Ana🙈❤

Aspecte Negative:

Nu are puncte slabe, din punctul meu de vedere e o carte foarte bună și îmi doresc continuarea cât mai repede! Lectură plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.