Cartea care s-a lipit de sufletul tău

stickere goodread.ro

Nu e vreun secret de stat că noi, cei din echipa GoodRead.ro suntem pasionați de cărți. De fapt, mai bine scriu obsedați – sigur nu se supără nimeni! Fiecare are genul său preferat și, inevitabil fiecare are o carte ce s-a lipit de sufletul său! Cărțile au acest dar, știți și voi: îți rămân în suflet, iar unele nu le  mai poți scoate orice-ai face!

Pentru că vrem să te cunoaștem mai bine, suntem curioși: Ce carte s-a lipit de sufletul tău? Așteptăm răspunsul tău într-un comentariu la acest articol! Cei mai rapizi 10 cititori vor primi cadou stickere GoodRead.ro oferite de prietenii noștri de la stickere.net (furnizorul nr. 1 de stickere din România) cărora, pe această cale, le mulțumim mult!

Așa cum v-am obișnuit, surprizele continuă! Rămâneți aproape de GoodRead.ro, nici nu știți ce v-am pregătit 🙂

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

 1. Avatar Amalia Amy
  Reply

  “Baiatul cu pijamale in dungi” – am terminat-o aseara si m-a emotionat profund, inca sunt sub influenta ei. Am evitat sa citesc recenzii inainte, pentru a ma bucura de noutatea lecturii. Finalul a fost neasteptat. Candoarea si inocenta lui Bruno mi s-au lipit de suflet. 🙂

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Felicitări! Ești prima persoană care a răspuns micului nostru sondaj! Trimite-ne datele tale pe adresa prgoodread@gmail.ro iar la finalul campaniei vei avea parte de o surpriză din partea noastră!

  • Avatar Daliana
   Reply

   Buna Amalia, caută si filmul, e nemaipomenit realizat, m-a făcut sa plâng ….

   • Avatar Amalia Amy
    Reply

    Sa stii ca asta am facut aseara! Daca la carte doar am lacrimat, la film am plans de-a dreptul! :). Multumesc oricum de sugestie! 🙂

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Frumoasă alegere! Ești a a doua persoană care ne răspunde, mulțumim! Trimite-ne datele tale pe adresa prgoodread@gmail.com și la finalul campaniei vei primi un mic cadou din partea noastră!

 2. Avatar Alina Sampetru
  Reply

  Mandrie si prejudecata de Jane Austen – am terminat-o intr-o zi, a doua zi recitind-o. Nu am putut sa o las din mana. De obicei daca mi se intampla asta inseamna ca e de bine. Atat de frumos si elegant a putut sa redea Jane Austen acea perioada incat am avut impresia ca fac si eu parte din familia Bennet. 🙂

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Ești a patra persoană care răspunde! Mulțumim! Trimite-ne datele tale pe adresa prgoodread@gmail.com și, la finalul campaniei, vei primi un cadou din partea noastră!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Felicitări ești al cincilea respondent! Trimite-ne datele tale de contact pe prgodread@gmail,com și la finalul campaniei vei primi un cadou din partea noastră.

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Felicitări! Ești a 6-a persoană care ne răspunde! Trimite-ne un mail cu datele tale pe adresa prgoodread@gmail.com și vei primi un mic cadou din partea noastră la finalul acestei campanii!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Ești cea de-a 7-a persoană care ne răspunde, mulțumim! Trimite-ne datele tale pe adresa prgoodread@gmail.com, iar la finalul campaniei vei avea parte de o mică surpriză din partea noastră!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Felicitări! Ești a opta persoană care ne răspunde! Trimite-ne datele tale de contact pe adresa prgoodread@gmail.com iar la finalul campaniei vei primi un mic cadou din partea noastră!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Felicitări! Ești a noua persoană care ne răspunde! Trimite-ne datele tale de contact pe adresa prgoodread@gmail.com iar la finalul campaniei vei primi un mic cadou!

 3. Avatar Cristina Busca
  Reply

  Mandrie si prejudecata – Jane Austen, o carte minunata, pe care am citit-o intr-o singura zi.

POST A COMMENT.