Rezumat Zodiac - Anamaria Ionescu

Zodiac - al doilea roman din seria Sergiu Manta Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă. Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasă Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă în lumea asasinilor plătiți.
Citește tot rezumatul cărții Zodiac... Condamnat la o existență în lumea umbrelor la singurătate și la prezența permanentă a pericolului, Manta îmbrățișează noua existență ca pe o formă personală de executare a sentinței. Dar o serie de crime culminând cu moartea unui coleg de "breaslă" și un ministru secretar de stat pun pe jar organizația lui Sergiu și fac din acesta un partener de anchetă pentru un polițist criminalist. Care este legătura dintre crime? Cine le-a comis? Și ce va face Sergiu Manta, odată misterul dezlegat?... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zodiac?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zodiac și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZODIAC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE