Rezumat Arbitrajul Comercial - Marin Voicu

Profesorul Marin Voicu a activat ca judecător timp de aproape 40 de ani la toate gradele de justiție internă, fiind primul judecător român la CEDO (1996-1998), președinte de judecătorie, de tribunal, de curte de apel și membru CSM, profesor universitar în drept civil specializare în drept maritim și comercial - dreptul comerțului internațional, dreptul UE și drept european al drepturilor omului.
Citește tot rezumatul cărții Arbitrajul Comercial... Este membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință, membru al Asociației foștilor judecători CEDO, Strasbourg, președintele Asociației "Themis-Casația" a foștilor judecători ai ICCJ. Redactor-șef al Revistei de Drept Maritim, membru în colegiul ARDAE, în colegiul Revistei on line "Arbitrajul comercial în România" și în Colegiul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCIR. Este autorul a peste 200 de articole, studii publicate în revistele de specialitate din țară și străinătate, precum și a peste 40 de lucrări de doctrină și jurisprudență. Domnul Marin Voicu, autorul lucrării intitulate „ARBITRAJUL COMERCIAL. JURISPRUDENȚA ADNOTATĂ ȘI COMENTATĂ 2004-2014”, a reunit în această culegere de practică judiciară o serie de sentințe și încheieri pronunțate de Curtea de Arbitraj în perioada 2004-2014. Lucrarea Arbitrajul comercial. Jurisprudența adnotată și comentată 2004-2014 este structurată astfel: Titlul preliminar: Cadrul justiției comerciale; Titlul I: Procedura arbitrală; Titlul II: Obligațiile civile și comerciale; Titlul III: Contractele civile și comerciale; Titlul IV: Controlul judecătoresc al hotărârilor arbitrale; Titlul V: Documentar. Instituții de arbitraj. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arbitrajul Comercial?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arbitrajul Comercial și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ARBITRAJUL COMERCIAL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE