Rezumat Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul - Barbu Stefanescu Delavrancea

    Colecția Editurii Gama este special concepută pentru a le dezvolta copiilor gustul pentru lectură, prin selecția celor mai frumoase și mai apreciate povești. Colecția e structurată pe 3 niveluri corespunzătoare stadiului la care se află copilul în domeniul lecturii.
Citește tot rezumatul cărții Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul...     Nivelul 2 este gândit pentru cititorii începători, care abia acum exersează lectura fluentă și propune texte care se regăsesc în programa școlară recomandată pentru clasele primare. Colecția cuprinde cârticele cu text original și cu note de subsol explicative, acestea fiind ușor de citit datorită dimensiunilor mari ale literelor. Ilustrații mari, frumos colorate completează firul narativ, captivându-i pe cei mici.     În această cărticică copiii vor descoperi povestirea "Bunicul" de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul scrisă de Barbu Stefanescu Delavrancea. Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul este editura GAMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAMA aici. Cartea Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invat sa citesc! Nivelul 2 - Bunicul și, de asemenea, sperăm că autorul Barbu Stefanescu Delavrancea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INVAT SA CITESC! NIVELUL 2 - BUNICUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde