Rezumat Pagini alese - Barbu Stefanescu Delavrancea

Cartea Pagini alese prezintă o serie povesti scrise de Barbu Ștefănescu Delavrancea și face parte din colecția Clasicii literaturii române Aceasta conține mai multe opere scrise de Barbu Ștefănescu-Delavrancea: Apus de soare; Dramă în 4 acte; Sultănica; Bunicul; Bunica; Sorcova; Fata moșului; Zobie; Pravoslavnicul și slăninele; Hagi Tudose; Domnul Vucea; Neghiniță; Poveste; Norocul dracului; Palatul de cleștar.
Citește tot rezumatul cărții Pagini alese... Din cuprins:   TEATRU: Apus de Soare Dramă în IV acte (1503-1504)   NUVELE ȘI POVESTIRI: Sultănică Bunicul Bunica Sorcova Fata moșului Zobie Pravoslavnicul și slăninele   PARAZIȚII: Hagi-Tudose Domnul Vucea   BASME: Neghinița Poveste Norocul dracului Palatul de cleștar Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pagini alese?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pagini alese și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pagini alese scrisă de Barbu Stefanescu Delavrancea. Pagini alese a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pagini alese este editura ASTRO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASTRO aici. Cartea Pagini alese face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pagini alese și, de asemenea, sperăm că autorul Barbu Stefanescu Delavrancea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde