Rezumat Rogue - Monica Ramirez

Volumul 2 din seria Gemini   Jocul zilnic cu moartea e unul riscant, chiar letal dacă stai să analizezi prea mult ce ai de făcut. Jocul agenților operativi cu moartea se termină prost de cele mai multe ori, motiv pentru care o iau de la capăt în fiecare zi.
Citește tot rezumatul cărții Rogue ... Nu au încredere în nimeni, nu se atașează de absolut nimeni. Nu știi niciodată când ești scos din circuit ori pur și simplu când dispari de pe suprafața pământului. Nu te poți baza pe nimeni. În misiune ești mereu singur.   Volumul 2: Când te scufunzi într-un abis al umbrelor, amintește-ți că umbra este o extensie a luminii. O scurgere de informații în mediul cibernetic avertizează Casa Albă în legătură cu un plan devastator aflat pe agenda expansionistă a Kremlinului. Președintele american pune în scenă o operațiune ultra secretă de anihilare a agresiunii rusești. Un operator NOC e trimis la Moscova cu o misiune imposibilă. Un agent SVR lucrează contra cronometru în Seattle pentru a îndeplini ordinele Kremlinului. O actriță celebră e implicată în planurile a două puteri mondiale, riscând să fie strivită între doi coloși angajați într-o cursă nebună al cărui rezultat final nu poate fi decât o iminentă coliziune. Orbiți de răzbunare, adversarii căută paritatea, astfel încât escaladarea situației devine inevitabilă chiar și cu riscul anihilării reciproce. Doi spioni rivali sub acoperire își unesc forțele pentru a preveni o catastrofă mondială cu repercursiuni inimaginabile, în timp ce încearcă să jongleze cu o iubire extrem de riscantă. O incursiune șocantă în culisele diplomatice ale politicii internaționale, dincolo de operațiunile militare convenționale, în epicentrul afacerilor clandestine unde politicienii, spionii și mercenarii se ciocnesc în războaie secrete ce nu intră niciodată sub incidența reflectoarelor presei internaționale.    Nu privi peste umăr. Nu ești niciodată singur. Moscova joacă după regulile ei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rogue ?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rogue și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rogue scrisă de Monica Ramirez. Rogue a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rogue este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Rogue face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 317 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rogue și, de asemenea, sperăm că autorul Monica Ramirez, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ROGUE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde