Rezumat Abis - Monica Ramirez

Abis. Ca să-ți aduci aminte cine ești, este nevoie să uiți cine ți s-a spus că ai fi este volumul al V-lea din seria Alină Marinescu Îndoială mă chinuie neîncetat în ultimul timp. Mintea mi-e amorțită.
Citește tot rezumatul cărții Abis... Acolo unde cândva existau răspunsuri, acum nu mai există decât spații goale. O atingere, un miros, o imagine, un stimul ce în mod normal mi-ar fi provocat o emoție ori măcar o amintire, acum nu-mi mai aduce decât... nimic. Sunt înconjurată de o nebuloasă tăcută. Nu simt nicio emoție, nu am nici măcar o urmă vagă de sentiment. Ceva a murit... ceva în adâncul sufletului meu s-a stins precum o lumânare în ploaie. Am citit o parabolă odată... parcă era japoneză? Nu-mi mai aduc aminte, dar îmi amintesc cuvintele de parcă cineva mi le-ar fi încrustat în creier. Un om s-a trezit dintr-un vis în care era fluture, întrebându-se dacă nu cumva e de fapt un fluture care visează că e om. Cam așa mă simt și eu în ultimul timp. Nici om, dar nici fluture. Sunt ceva între, poate umbra unei fantome.   Prin Alina Marinescu, autoarea creează un fel de armistițiu între două lumi aflate față în față, la granița dintre alb și negru. - Riverside Editorial   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Abis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Abis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Abis scrisă de Monica Ramirez. Abis a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Abis este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Abis face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 328 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Abis și, de asemenea, sperăm că autorul Monica Ramirez, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII ABIS PUBLICATE PE BOOKNATION

Curiozităţi despre Nicolae Labiş
Curiozităţi despre Nicolae Labiş
publicată la 2016-09-14 21:14:08
recenzie scrisă de Larisa Vasile
Recenzie ”Abis” (Alina Marinescu #5) de Monica Ramirez
Recenzie ”Abis” (Alina Marinescu #5) de Monica Ramirez
publicată la 2017-05-28 18:35:38
recenzie scrisă de Diana Daniela Macovei
Interviu cu Vlas Alexandrina, autoarea cărții „Tainele abisului”
Recenzie "Abis" de Monica Ramirez
Recenzie "Abis" de Monica Ramirez
publicată la 2021-12-01 02:51:10
recenzie scrisă de Diana Mîndrilă
0 secunde