Rezumat Viata dubla la Venetia - Monica Ramirez

Viziuni misterioase cu iz renascentist o atrag pe Kate Martin într-o Veneție cuprinsă de frenezia carnavalului, unde pictorul Patrick Stone pare să-i iasă mereu în cale la momentul potrivit. Un colier foarte vechi devine paralela dintre viața lui Kate și cea a Caterinei Benedetta, o tânără venețiană a cărei existență s-a transformat într-o dramă veritabilă a secolului șaisprezece.
Citește tot rezumatul cărții Viata dubla la Venetia... Din umbre pândește însă un personaj fără scrupule, un colecționar de antichități care-și dorește colierul cu orice preț. Patrick și Kate se trezesc angajați într-o luptă pe viață și pe moarte, vânați cu înverșunare prin labirintul îngust de străzi și canale venețiene. Viitorul devine incert și este foarte posibil ca legătura invizibilă ce-i unește de peste cinci sute de ani să nu fie suficient de puternică pentru a-i salva. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata dubla la Venetia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata dubla la Venetia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata dubla la Venetia scrisă de Monica Ramirez. Viata dubla la Venetia a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata dubla la Venetia este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Viata dubla la Venetia face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 228 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata dubla la Venetia și, de asemenea, sperăm că autorul Monica Ramirez, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII VIATA DUBLA LA VENETIA PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”Viață dublă la Veneția” de Monica Ramirez
Recenzie ”Viață dublă la Veneția” de Monica Ramirez
publicată la 2017-06-26 09:33:50
recenzie scrisă de Diana Daniela Macovei
0 secunde