Rezumat Traficantul de umbre - Monica Ramirez

Traficantul de umbre. Trădare, loialitate, umbre, lumina Viața lor nu se măsoară în alb și negru, doar în nuanțe de gri. Într-o lume a secretelor întunecate, mai există loc și pentru iubire?   Francez prin naștere, Laurence-Jacques Fournier nu s-a considerat niciodată ca aparținând unei anumite naționalități.
Citește tot rezumatul cărții Traficantul de umbre... Laurence e o pasăre rară și liberă. Ca lider al unei rețele internaționale de hoți de elită fură bijuterii și obiecte de artă, secrete politice și industriale, proiecte militare secrete și armament. Toate extrem de profitabile pe piața neagră. Laurence și-a stabilit cartierul general la Bruxelles pentru un motiv foarte bun: în calitate de sediu al Uniunii Europene și NATO, Bruxelles este un mega-oraș european cu mentalitate de Babilon la scară redusă, o metropolă internațională în care se intercalează un amalgam de limbi, culturi și tradiții. Pe lângă variatele stiluri arhitecturale, Bruxelles găzduiește peste optzeci de muzee, numeroase atracții turistice, o viață de noapte trepidantă și cel mai mare depozit de armament din Europa de Vest. Ceea ce devine extrem de interesant pentru Laurence și grupul său de hoți. Activitățile lor atrag însă atenția unei organizații secrete și puternice, probabil gardianul din umbră al UE. Nu știe nimeni cui îi este subordonată, nu se știe nici măcar dacă există cu adevărat. La un moment dat, Belgia și Austria sugeraseră crearea unui Serviciu de Informații al Uniunii Europene după modelul CIA–ului, dar, ca de obicei, guvernele statelor membre nu ajunseseră la un acord comun în ceea ce privește schimbul de informații și modul de colaborare. Așa că, cel puțin în mod oficial, propunerea fusese respinsă. Și totuși... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Traficantul de umbre?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Traficantul de umbre și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Traficantul de umbre scrisă de Monica Ramirez. Traficantul de umbre a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Traficantul de umbre este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Traficantul de umbre face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 392 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Traficantul de umbre și, de asemenea, sperăm că autorul Monica Ramirez, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII TRAFICANTUL DE UMBRE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”Traficantul de umbre” de Monica Ramirez
Recenzie ”Traficantul de umbre” de Monica Ramirez
publicată la 2017-06-21 13:54:50
recenzie scrisă de Diana Daniela Macovei
Recenzie „Traficantul de umbre” de Monica Ramirez
Recenzie „Traficantul de umbre” de Monica Ramirez
publicată la 2017-11-07 01:09:04
recenzie scrisă de Ana Dumitraşc
0 secunde