Rezumat Balanta puterii - Monica Ramirez

Balanța puterii. Trăiește în umbre. Nu exiști. Ești doar o fantomă este al III-lea volum din seria Alină Marinescu   Ultimii șapte ani au învățat-o să se resemneze în fața realității.
Citește tot rezumatul cărții Balanta puterii... A acceptat în cele din urmă că viața în cadrul Organizației Elite nu se măsoară în bine și rău, ci în rata de supraviețuire. Nu se știe câți asasini controlează Elite, dar ea este diferită. Cu toții sunt instruiți în arta de a ucide, dar ea a fost antrenată pentru mai mult. În urmă cu șapte ani, era încă Alină Marinescu, nefiind obligată să-și asume o nouă identitate în fiecare lună. Pe atunci Alex Therein era încă în viață... mentorul ei, prietenul ei, iubitul ei, fundația întregii ei distrugeri. Povestea lor de dragoste a fost singurul lucru de care au avut vreodată parte, dar iubirea nu poate supraviețui în lumea lor opresivă. Violența, intriga, iubire și ura, atracție și respingere într-o lume întunecată și complicată, Elite reprezintă opusul societății ideale. În această lume atât de secretă încât devine fantomatică, agenții operativi devin la fel de fantomatici. Odată intrați în joc, nu se mai pot retrage, nu pot pleca acasă la terminarea programului de lucru. Elite le acaparează viețile complet, invadându-le simțurile, intimitatea, de cele mai multe ori chiar gândurile.   Seducător și puternic, enigmatic și romantic, un roman irezistibil. - Palm Springs Time Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Balanta puterii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Balanta puterii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Balanta puterii scrisă de Monica Ramirez. Balanta puterii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Balanta puterii este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Balanta puterii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 442 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Balanta puterii și, de asemenea, sperăm că autorul Monica Ramirez, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII BALANTA PUTERII PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”Balanța puterii” (Alina Marinescu #3) de Monica Ramirez
Recenzie „Balanța Puterii” de Monica Ramirez
Recenzie „Balanța Puterii” de Monica Ramirez
publicată la 2017-04-20 12:43:15
recenzie scrisă de Bianca Lăpuștea
Recenzie "Balanța puterii" de Monica Ramirez
Recenzie "Balanța puterii" de Monica Ramirez
publicată la 2021-11-28 19:06:24
recenzie scrisă de Diana Mîndrilă
0 secunde