Rezumat Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 - Dan Lupascu

Codul civil și legislație conexă și index Include și: - dispoziții de aplicare - decizii ale Curții Constituționale - recursuri în interesul legii - hotărâri prealabile - jurisprudență națională - dispoziții CEDO - dispoziții CDFUE - jurisprudența CEDO Îngrijită de prof.
Citește tot rezumatul cărții Codul civil si legislatie conexa Ed.2018... univ. dr. Dan Lupașcu, culegerea Codul civil și legislație conexă continuă seria edițiilor PREMIUM pentru anul 2018. Edițiile PREMIUM sunt tipărite pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, oferă un conținut consolidat și îmbogățit constând în numeroase acte normative, extrase atent selectate și jurisprudența relevanță, națională și europeană, la care se adaugă diverse alte informații utile, structurate profesionist și evidențiate adecvat prin grafică și cromatica speciale. Seria PREMIUM se adresează practicienilor, teoreticienilor, doctoranzilor, masteranzilor, studenților. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul civil si legislatie conexa Ed.2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 scrisă de Dan Lupascu. Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 656 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul civil si legislatie conexa Ed.2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde