Rezumat Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 - Dan Lupascu

Codul de procedură penală și legislație conexă 2018. Legislație consolidată și index - Dan Lupașcu Îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, culegerea Codul de procedură penală și legislație conexă continuă seria edițiilor PREMIUM pentru anul 2018.
Citește tot rezumatul cărții Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018... PRO LEGE – O colecție necesară oricărui jurist:   - reunește între copertele fiecărei culegeri informații esențiale și extinse din domeniul abordat, înlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare și de cercetare, reducând semnificativ și eficient timpul dedicat acesteia;   - prezintă pachete de acte normative consolidate, atent selectate în vederea acoperirii domeniului vizat, îmbogățite cu note și referințe utile, structurate și evidențiate profesionist și menite a facilita înțelegerea voinței și a intențiilor legiuitorului (prin semnalarea și/sau prin prezentarea unor corelații ori a unor spete relevante, în unele cazuri prin oferirea unor lămuriri punctuale etc.);   - seria PREMIUM din cadrul colecției PRO LEGE este tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, beneficiază de grafică și de cromatică speciale (în vederea unui plus de evidențiere a informațiilor-cheie), incluzând totodată un vast material informativ suplimentar;   - fiecare culegere în parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activității de zi cu zi în cadrul domeniului căruia îi este dedicată și pe care îl reprezintă, organizând unitar informațiile necesare unei bune cunoașteri a domeniului respectiv.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 scrisă de Dan Lupascu. Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 822 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul de procedura penala si legislatie conexa 2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde