Rezumat Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium - Dan Lupascu

  INCLUDE: - textul actualizat al Codului, însoțit de un index detaliat - dispoziții de aplicare - decizii ale Curții Constituționale - recursuri în interesul legii - hotărâri prealabile - jurisprudență națională - dispoziții CEDO - dispoziții CDFUE - jurisprudența CEDO - numeroase acte normative conexe și indexul acestora   Îngrijită de prof.
Citește tot rezumatul cărții Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium... univ. dr. Dan Lupașcu, culegerea Codul civil și legislație conexă continuă seria edițiilor PREMIUM pentru anul 2019. Edițiile PREMIUM sunt tipărite pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, oferă un conținut consolidat și îmbogățit constând în numeroase acte normative, extrase atent selectate și jurisprudența relevanță, națională și europeană, la care se adaugă diverse alte informații utile, structurate profesionist și evidențiate adecvat prin grafică specială. Seria PREMIUM se adresează practicienilor, teoreticienilor, doctoranzilor, masteranzilor, studenților.   PRO LEGE – O colecție necesară oricărui jurist: - reunește între copertele fiecărei culegeri informații esențiale și extinse din domeniul abordat, înlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare și de cercetare, reducând semnificativ și eficient timpul dedicat acesteia - prezintă pachete de acte normative consolidate, atent selectate în vederea acoperirii domeniului vizat, îmbogățite cu note și referințe utile, structurate și evidențiate profesionist și menite a facilita înțelegerea voinței și a intențiilor legiuitorului (prin semnalarea și/sau prin prezentarea unor corelații ori a unor spete relevante, în unele cazuri prin oferirea unor lămuriri punctuale etc.);   Seria PREMIUM din cadrul colecției PRO LEGE este tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, ideală pentru adnotările necesare în activitatea didactică și practică, beneficiază de grafică specială (în vederea unui plus de evidențiere a informațiilor-cheie), incluzând totodată un vast material informativ suplimentar;   Fiecare culegere în parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activității de zi cu zi în cadrul domeniului căruia îi este dedicată și pe care îl reprezintă, organizând unitar informațiile necesare unei bune cunoașteri a domeniului respectiv. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium scrisă de Dan Lupascu. Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 656 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul civil si legislatie conexa 2019. Editie Premium și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde