Rezumat Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 - Dan Lupascu

Codul civil și Codul de procedură civilă. Legislație consolidată și index Ediția a 2-a a lucrării Codul civil și Codul de procedură civilă, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, cuprinde Codul civil (Legea nr.
Citește tot rezumatul cărții Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018... 287/2009) și Codul de procedură civilă (Legea nr. 134/2010) – republicat în Monitorul Oficial nr. 247 din 10 aprilie 2015, actualizate și completate cu dispoziții conexe, tranzitorii și de aplicare, cu decizii ale Curții Constituționale, cu recursuri în interesul legii și cu hotărâri prealabile.    Indexul plasat la finalul fiecărui Cod facilitează utilizarea acestora, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul dreptului civil, respectiv în domeniul dreptului procesual civil, asigurând o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.    Lucrarea Codul civil și Codul de procedură civilă: octombrie 2018 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor. Codul civil și Codul de procedură civilă: octombrie 2018 conține: - dispoziții de aplicare - decizii ale Curții Constituționale - recursuri în interesul legii - hotărâri prealabile - dispoziții conexe - index Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 scrisă de Dan Lupascu. Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 784 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul civil si Codul de procedura civila: octombrie 2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde