Rezumat Codul penal. Octombrie 2018 - Dan Lupascu

E
Citește tot rezumatul cărții Codul penal. Octombrie 2018... diția a 3-a (octombrie 2018) a lucrării Codul penal, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, cuprinde Codul penal actualizat – articolele fiind însoțite, acolo unde este cazul, de dispoziții tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline înțelegeri a reglementării. De asemenea, sub articole, se regăsesc trimiteri la vechea reglementare.    Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul penal, asigurând totodată o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.    Lucrarea Codul penal: octombrie 2018 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul penal. Octombrie 2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul penal. Octombrie 2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul penal. Octombrie 2018 scrisă de Dan Lupascu. Codul penal. Octombrie 2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul penal. Octombrie 2018 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul penal. Octombrie 2018 face parte din categoria Legislatie. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul penal. Octombrie 2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde