Rezumat Codul de procedura civila Septembrie 2018 - Dan Lupascu

Codul de procedură civilă. Ediție tipărită pe hârtie alba Legislație consolidată și index: septembrie 2018 CODUL DE PROCEDURĂ CIVILĂ LEGISLAȚIE CONSOLIDATĂ ȘI INDEX: SEPTEMBRIE 2018 INCLUDE: ● dispoziții de aplicare ● decizii ale Curții Constituționale ● recursuri în interesul legii ● hotărâri prealabile ● dispoziții conexe Ediția a 4-a a lucrării Codul de procedură civilă (septembrie 2018), tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, îngrijită de prof.
Citește tot rezumatul cărții Codul de procedura civila Septembrie 2018... univ. dr. Dan Lupașcu, conține textul Codului de procedură civilă actualizat și completat cu dispoziții conexe, tranzitorii și de aplicare, necesare unei depline înțelegeri a reglementării. Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul procedurii civile și asigurând o căutare rapidă a cuvintelor-cheie corespunzătoare. De asemenea, cititorul va regăsi în lucrarea Codul de procedură civilă: septembrie 2018 și Ordinul ministrului justiției nr. 359/C/2013 pentru aprobarea formularelor utilizate în procedura cu privire la cererile de valoare redusă prevăzută de art. 1.026-1.033 din Codul de procedură civilă. Lucrarea Codul de procedură civilă: septembrie 2018 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul de procedura civila Septembrie 2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul de procedura civila Septembrie 2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul de procedura civila Septembrie 2018 scrisă de Dan Lupascu. Codul de procedura civila Septembrie 2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul de procedura civila Septembrie 2018 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul de procedura civila Septembrie 2018 face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 312 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul de procedura civila Septembrie 2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde