Rezumat Planul infinit ed.2018 - Isabel Allende

Fiu al unui predicator care străbate Vestul propovăduind adevărul unui Plan Infinit al Universului, Gregory Reeves își petrece primii ani de viață pe drumurile nesfârșite ale Americii profunde.
Citește tot rezumatul cărții Planul infinit ed.2018... Însă, neglijat de părinți odată ce familia lui se stabilește în California, micul gringo crește în ghetoul hispanic din Los Angeles, adoptat de Pedro și Înmaculada Morales. Pentru Gregory, totul e nou: școală, învățăturile catolice (dar și lecțiile de box!) ale părintelui Larraguibel, violența bandelor din barrio, dar și afecțiunea fraților și surorilor din familia Morales, veselia latino, dar și sărăcia cruntă cu care se lupta imigranții atrași de Visul American. Copilăria și adolescența lui Gregory sunt marcate de efortul de acomodare cu această normalitate. Însă imediat lumea se schimbă: America este zguduită de mișcările pentru drepturi civile, de revoluția hippy, de războiul din Vietnam. Iar Gregory va trebui să învețe din nou să supraviețuiască, întâi în junglă asiatică, apoi în infernul iubirii neîmpărtășite și în caruselul afacerilor perdante. Respectă acest parcurs haotic un plan? pare să se întrebe eroul și, odată cu el, povestitoarea. Da, dacă la capătul lui se află sufletul-pereche. Traducere de Cornelia Rădulescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Planul infinit ed.2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Planul infinit ed.2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
0 secunde