Rezumat Caietul Mayei ed.2018 - Isabel Allende

Pendulând între SUA și Chile, împletind mai multe fire narative, Caietul Mayei este o carte despre vindecare. De amintiri coșmărești, de dezamăgiri, dar mai ales de dependență de droguri. Pentru a scăpa de infernul heroinei, tânăra Maya Vidal se refugiază pe o mică insulă din arhipelagul Chiloe, printre oameni simpli, dominați de lumea magică a miturilor, care descoperă târziu și fără prea mare entuziasm deliciile și imperativele modernității și își abandonează cu greu tradițiile.
Citește tot rezumatul cărții Caietul Mayei ed.2018... Acolo, în comunitatea sudată și generoasă, ajutată de dragostea familiei aflate la mii de kilometri depărtare și de solidaritatea străinilor de lângă ea, Maya își va recăpăta echilibrul și încrederea în sine și în ceilalți, pentru că va afla, în ciuda grelelor încercări prin care trece, că nimeni nu este singur pe lume. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Caietul Mayei ed.2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Caietul Mayei ed.2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII CAIETUL MAYEI ED.2018 PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Caietul Mayei” de Isabel Allende

publicată la 2016-08-02 12:02:13

recenzie scrisă de Alexandru Niță

3 secunde