Rezumat Paula Ed.2018 - Isabel Allende

Scriitoarea a avut o fiică, pe nume Paula, care a murit în 1992 de porfirie, după un an petrecut în comă pe patul de spital. Veghindu-și fiica, Allende a pus pe hârtie tot ceea ce ar fi vrut să-i spună Paulei când aceasta nu o mai putea asculta.
Citește tot rezumatul cărții Paula Ed.2018... Aceasta este povestea romanului cutremurător scris de Allende-mamă la căpătâiul fiicei sale. Cartea devine astfel portretul emoționant al unei femei sensibile și puternice, care își sublimează suferința și iubirea prin forța magică a ficțiunii. Cea mai emoționantă, cea mai personală și mai intimă dintre cărțile pe care le-a publicat Allende până în prezent. - La Tarde Numai o scriitoare cu talentul lui Isabel Allende putea să transforme această tragedie într-o explorare a tuturor trăirilor omenești. - Publishers Weekly Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Paula Ed.2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Paula Ed.2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde