Rezumat Despre dragoste si umbra - Isabel Allende

Romanul Despre dragoste și umbra a fost ecranizat în anul 1994 cu Antonio Banderas și Jennifer Connelly în rolurile principale. O poveste de iubire cu atât mai pătimașă și mai intensă cu cât totul pare să-i fie potrivnic: un bărbat și o femeie se salvează prin intermediul unei pasiuni mistuitoare de ororile unei lumi stăpânite de un regim autarhic.
Citește tot rezumatul cărții Despre dragoste si umbra... Faptul că Irene Beltran provine dintr-o familie de burghezi înstăriți nu îl împiedică pe Francisco Leal, un tânăr fotograf angajat în secret în lupta de subminare a dictaturii militare, să cadă în mrejele frumuseții ei fascinante. Când merg să investigheze cazul misterios al Evangelinei Ranquileo, o adolescentă care suferă de niște crize stranii și despre care se spune că ar avea puteri miraculoase, cei doi se avântă într-o aventură care le va schimba definitiv viața. De-a lungul unui traseu narativ plin de suspans, oscilând între atmosfera exotică, încărcată de senzualitate și parfum a spațiului sud-american și sentimentele inculcate de teroarea perpetuă, cititorul va trăi alături de personaje o poveste tragică și sublimă, despre curaj și sacrificiu, despre loialitate față de familie și trădare, emoționantă și dureroasă.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre dragoste si umbra?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre dragoste si umbra și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
0 secunde