Rezumat Istorii cu Vlad Tepes - Horia Garbea

Ultima bătălie a lui Vlad Țepeș   Despre ultima parte a vieții lui Vlad Țepeș se povestesc multe lucruri, dar se știu puține. E sigur însă că fratele lui, Radu cel Frumos, a strâns o oaste cu ajutorul turcilor și a-nceput o luptă de hărțuială împotriva credincioșilor lui Țepeș.Acestia i-au spus voievodului că tabăra dușmanilor soprește mereu.
Citește tot rezumatul cărții Istorii cu Vlad Tepes... - Cum e cu putință? A întrebat Vlad. - E vorba de trădare, Măria-Ta. Mulți dintre boieri s-au săturat de asprimea Măriei Tale și acum ar vrea un alt domn, mai îngăduitor cu păcatele lor. Apoi, vezi că Radu cumpără oamenii cu aur turcesc. Boierii nu mai vor să lupte cu turcii. Iar Radu le spune că va încheia pace cu aceștia. - Aha! Trădare deci! Ce mă sfătuiți să fac? - Trebuie să cauți ajutor în afară. - Am să mă duc la Matia Corvin, regele Ungariei să-i cer sprijin. Ilustrații de Miruna Drăghici Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istorii cu Vlad Tepes?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istorii cu Vlad Tepes și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istorii cu Vlad Tepes scrisă de Horia Garbea. Istorii cu Vlad Tepes a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Istorii cu Vlad Tepes este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Istorii cu Vlad Tepes face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istorii cu Vlad Tepes și, de asemenea, sperăm că autorul Horia Garbea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde