Rezumat Ce strada e asta? - Horia Garbea

Cele mai multe texte sînt absolut inedite, altele, mai puține, au apărut anterior în periodice, dar acum sînt puse în valoare prin referirea la tema comună și prin prezența într-un volum ce dovedește, cred, nivelul valoric ridicat al componenților unei mari filiale a Uniunii Scriitorilor, autori activi, cu talent și o cuceritoare fantezie.
Citește tot rezumatul cărții Ce strada e asta?... Participarea la antologie este și un gest simbolic de solidaritate a unei bresle care suferă prin percepția eronată a unui individualism exagerat. O astfel de apariție în grup, a unor poeți din generații și orientări estetice diverse, nu știrbește personalitatea nimănui, dar are darul să afirme implicit un anumit tip de unitate: adunarea în jurul valorii și capacitatea de a da unui subiect unic o multitudine de fațete cu străluciri complementare. - Horia Gârbea Antologia lirică a Filialei București-Poezie a Uniunii Scriitorilor reprezintă un moment important în demonstrarea valorii poeților atașați peisajului urban în general și mai ales al Bucureștiului. Fac eu însămi parte din Filială și regret că nu am avut timp să scriu cîteva texte pe tema propusă. Împărtășesc însă, cu colegii mei, bucuria apariției volumului și speranța că poemele îi vor cuceri pe cititori. Doresc mult succes cărții și îmi doresc să fiu prezentă în următoarea antologie. - Gabriela Firea Membră a Filialei București-Poezie a Uniunii Scriitorilor din România Primar General al Municipiului București Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce strada e asta??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce strada e asta? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce strada e asta? scrisă de Horia Garbea. Ce strada e asta? a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce strada e asta? este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Ce strada e asta? face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 215 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce strada e asta? și, de asemenea, sperăm că autorul Horia Garbea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde