Rezumat Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna - Horia Garbea

- Stăpâne, de-acum pornim la treaba grea, dar care poate să fie pentru domnia-ta un început foarte bun. Nu-ți fie teamă. pistoale ai, mă ai pe mine, crede-mă că facem rost de un paloș adevărat.
Citește tot rezumatul cărții Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna... Numai noroc să mai avem și ne întoarcem cu fetele și gloria. Am ocolit până acum să-ți spun, dar acum nu mai am încotro: pentru fapte atât de vitejești îți trebuie un nume pe măsură. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna scrisă de Horia Garbea. Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 261 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Uimitoarele aventuri ale lui Fat-Frumos din Luna și, de asemenea, sperăm că autorul Horia Garbea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde