Rezumat Placinte cu ighemonicon: proza - Horia Garbea

Gârbea are neîndoielnic stofă de dramaturg, ducând mai departe stilul unor Ionesco, Arrabal, Sorescu sau Vișniec într-un intertextualsim a outrance nepracticat de nimeni la o asemenea scară ale cărui modele îndepărtate pot fi, în poezie Cărtărescu sau Stratan, iar în proză Paul Georgescu (...)   Horia Gârbea este alături de Vișniec, dramaturgul cel mai înzestrat al generației 80.
Citește tot rezumatul cărții Placinte cu ighemonicon: proza... - Nicolae Manolescu   La mai bine de o săptămână după Crăștovul Viilor, într-o daurită de duminecă, de mirosea a frunza încă nebetegită de brumă, Princepele îi pofti pre apropiații săi cu-ale lor cocoane și copile la o masă cu ighemonicon. Era vorba să-i mai îmbuneze pe boieri, după ce amarnic îi mai strânsese în țâtână tot anul acela, ca să plătească birul legiuit, cerut de stăpânii de la Stambul. - Plăcinte cu ighemonicon Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Placinte cu ighemonicon: proza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Placinte cu ighemonicon: proza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Placinte cu ighemonicon: proza scrisă de Horia Garbea. Placinte cu ighemonicon: proza a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Placinte cu ighemonicon: proza este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Placinte cu ighemonicon: proza face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Placinte cu ighemonicon: proza și, de asemenea, sperăm că autorul Horia Garbea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde