Rezumat Saracutul!... - Emil Garleanu

    În povestirea "Sărăcuțul!..." sunt descrise câteva momente din viața unui cărăbuș de primăvară. Luat pe sus de un vârtej și lăsat în mijlocul unui drum de țară, pe lângă el trec mari primejdii (un cocoș, un curcan și un păun) care îl fac să simtă sfârșitul aproape.
Citește tot rezumatul cărții Saracutul!...... Când cărăbușul crede că nu mai este în primejdie și își spune: "Ei! De așa păsări mici, mai de seama mea, mi-i drag și mie", atunci puiul de sturz "deschise pliscul, apucă, cu lăcomie cărăbușul, și: hap! hap - mai să se înece îl înghiți."     Această povestire este însoțită de ilustrații sugestive, iar la mijlocul cărții există o imagine (format A3) în care este surprins momentul principal al povestirii și care poate fi folosită ca tablou sau ca puzzle.     Include un puzzle color (întâi trebuie decupat după conturul imprimat), cu dimensiunea de 42 x 29 cm.     Autor: Emil Gârleanu. Ilustrații: Adriana Lucaciu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Saracutul!...?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Saracutul!... și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Saracutul!... scrisă de Emil Garleanu. Saracutul!... a apărut în anul 2007. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2007 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Saracutul!... este editura TEHNO-ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TEHNO-ART aici. Cartea Saracutul!... face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 8 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Saracutul!... și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Garleanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SARACUTUL!... PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde