Rezumat Caprioara - Emil Garleanu

    "Căprioara" este o povestire frumoasă și foarte impresionantă. Autorul surprinde în câteva fraze dragostea și grija căprioarei față de iedul ei. Sentimentul de dragoste de mamă pentru ființa căreia i-a dat viață, a hrănit-o cu laptele ei, i-a purtat grijă ocrotind-o, o determină să se sacrifice pentru a o salva de la o moarte sigură.
Citește tot rezumatul cărții Caprioara...     "În fața ei, de sub o cetină, ochii lupului străluceau lacomi. Un salt, și iedul ar fi fost sfâșiat. Atunci căprioara dă un zbieret adânc, sfâșietor, cum nu mai scosese încă, și, dintr-un salt, cade în mijlocul luminișului. Lupul, văzând pradă mai mare, uită iedul și se repede la ea... Prăbușită la pământ, sub colții fiarei, căprioara rămâne cu capul întors spre iedul ei. Și numai când acesta, înspăimântat, se topește în adâncul pădurii, căprioara simte durerea, iar ochii i se turbură de apă morții."     Jertfa căprioarei pentru a salva viața iedului ei, trezește în fiecare dintre noi sentimente adânci, imposibil de șters vreodată.     Include un puzzle color, cu dimensiunea de 42 x 29 cm.     Autor: Emil Gârleanu. Ilustrații: Adriana Lucaciu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Caprioara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Caprioara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Caprioara scrisă de Emil Garleanu. Caprioara a apărut în anul 2008. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2008 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Caprioara este editura TEHNO-ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TEHNO-ART aici. Cartea Caprioara face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 8 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Caprioara și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Garleanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde