Rezumat Din lumea celor care nu cuvanta - Emil Garleanu

Și păsările se­-nțeleg între ele. Dumneavoastră poate nu mă veți crede. Atâta pagubă! Dar eu știu multe asupra lucrului ăstuia de la gaița mea, de la gaița mea care, fiindcă am învățat­-o să vorbească omenește, mi­-a descoperit câteva taine ale graiului păseresc.
Citește tot rezumatul cărții Din lumea celor care nu cuvanta... Dumneata, spre pildă, auzi ciripind o rândunică, crezi că i-­a venit, așa, un gust să facă gălăgie, în vreme ce dânsa dă povețe puișorilor ei: „Nu ieșiți la marginea cuibului!“ „Nu strigați când nu sunt eu cu voi!“ „Tst! pisica!“ O vrabie ciripește pe gard. Dumitale puțin îți pasă. și ei, biata! i-­a sărit inima din loc: „Uliul!“ În nopțile cu luna asculți privighetoarea, – te încântă; ajungi să crezi că pentru tine își varsă în gâlgâiri ploaia de mărgăritare. Nici nu bănuiești că-­și plânge numai dragostea ei. Așa, mulțumită gaiței mele, am ascultat, dăunăzi, o convorbire între un măcăleandru și-­un scatiu. Să v-­o spun. „Cioc! cioc! cioc!“ se aude de departe. Măcăleandrul zice: — E ciocănatoarea! — Ciocănatoarea, răspunse scatiul, ce­-o fi ciocănind mereu? — Caută veveriță, îl deslușește măcăleandrul. — Veveriță? De ce? — Urâți îmi sunteți voi, scatiii, că nu știți nimic. Nu-­i cunoști povestea?... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Din lumea celor care nu cuvanta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Din lumea celor care nu cuvanta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Din lumea celor care nu cuvanta scrisă de Emil Garleanu. Din lumea celor care nu cuvanta a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Din lumea celor care nu cuvanta este editura GRAMAR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRAMAR aici. Cartea Din lumea celor care nu cuvanta face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Din lumea celor care nu cuvanta și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Garleanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DIN LUMEA CELOR CARE NU CUVANTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde