Rezumat Frunza - Emil Garleanu

    În povestirea "Frunză" este surprinsă viața unei frunze de când apare, cum crește în razele soarelui, în picăturile de ploaie, dând adăpost unui scatiu. Frunza și-a găsit sfârșitul lovită de aripa acestuia, soarta ei fiind o tristă ilustrare a proverbului.
Citește tot rezumatul cărții Frunza...     "După ce a trecut căldura, nu-și mai amintește de umbră".     Cu emoție și parcă înlăcrimat, scriitorul redă contrastul dintre armonia și tragedia naturii lăsându-ne să reflectăm asupra acestor aspecte. Autorul nu are intenția de a ne instrui, dar citind o astfel de povestire, ne face să fim mai atenți, mai înțelegători și mai umani cu tot ce ne înconjoară.     Include un puzzle color, cu dimensiunea de 42 x 29 cm.     Autor: Emil Gârleanu. Ilustrații: Adriana Lucaciu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Frunza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Frunza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Frunza scrisă de Emil Garleanu. Frunza a apărut în anul 2008. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2008 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Frunza este editura TEHNO-ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TEHNO-ART aici. Cartea Frunza face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 8 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Frunza și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Garleanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRUNZA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde