Rezumat Cerere in casatorie - Marius Ianus

Cerere în căsătorie. Noile poezii și aventuri ale lui Marius Ianus. "Nu m-am considerat niciodată scriitor, în sensul propriu al cuvântului. Nu aceasta a fost meseria mea. Sensul vieții mele depășește literatura.
Citește tot rezumatul cărții Cerere in casatorie... Probabil că tocmai din acest motiv mă prezint în fața dumneavoastră cu acest volum...neobișnuit." Fragment din carte: "Cerere în căsătorie Pentru că va apune soarele, și totul se va întuneca. pentru că va veni iarna peste inima mea. Pentru că toate frunzele se vor asfixie... Trebuie să fii soția mea. Trebuie, îți spun, pentru că vom muri. trebuie, pentru că deasupra noastră florile vor izbucni. Trebuie, căci vor veni cerbii și le vor mânca. Trebuie, pentru că vom muri și vom învia..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cerere in casatorie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cerere in casatorie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cerere in casatorie scrisă de Marius Ianus. Cerere in casatorie a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cerere in casatorie este editura GAROFINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAROFINA aici. Cartea Cerere in casatorie face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 65 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cerere in casatorie și, de asemenea, sperăm că autorul Marius Ianus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde